P900 sekoilee -> tarvitaan osittainen backup (jotter yms)

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja stack, 19/8/04.

 1. stack

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/03
  Viestit:
  436
  Tykkäykset:
  13
  Noniin, puhelin bugaa. Kun soittaa jollekin niin toinen osapuoli kuulee "jatkuvaa mekaanista kohinaa" taustalta eikä oikein äänestäni saa selvää. Minulle toisen osapuolen örinät tulevat kyllä kirkkaasti perille enkä kuule mitään kohinaa. Vika esiintyy myös HF:n kautta puhuttaessa. Puhelin on nyt ilman läppää, mutta tuskin siitä (=läpän puutteesta) johtuu.

  Ajattelin ensin backupata joitain tärkeitä jotterjuttuja ja yhteystietoja ja sen jälkeen jyrään puhelimen kokonaan ja pistän uusimmat softat sisään. Ongelmana vaan on, ettei synkkasofta anna synkata jotteria. Se vissiin tarvitsee jonkun ulkopuolisen softan siihen? Minkä?

  Täydellistä backuppia en viitsi ottaa ja sitä myöten palauttaa puhelimeen, koska muistiin on kasaantunut kaikenlaista turhaakin.

  Jos tämäkään ei auta, pitänee puhelin viedä huoltoon.

  Miten siis saan nuo parit hassut tiedot tuolta talteen? BT ei ole tällä hetkellä vaihtoehto. Any ideas?
   
 2. Andreas

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  508
  Tykkäykset:
  0
  Ilmeisesti sulla ei ole MS Outlookkia asennettuna, tai se ei ole valittu Wintoosan oletussähköpostiohjelmaksi. Jos nämä olisi kondiksessa, Jotter kyllä synkkaantuu, samoin kaikki muukin kun vaan niin valitsee.

  Voithan lähettää kaikki Jotter -tekstit sähköpostilla (send as/lähetä) toiminnalla jonnekin ja sitten backupin palauttamisen jälkeen lukea puhelimen mailiohjelmalla takaisin ja kopsata jotteriin.
   
 3. stack

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/03
  Viestit:
  436
  Tykkäykset:
  13
  Joo olisihan se pitänyt arvata että siiät johtuu. Outlookkia ei todellakaan ole asennettuna eikä sitä tota varten tulekaan asennettua. Pitää tuota send assia koittaa. Kiitokset!
   

Jaa tämä viestiketju