P900 päivitysongelma

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Newbie, 12/3/04.

 1. Newbie

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Pahalainen puhelin alkaa pottuilemaan. Eli pientä ongelmaa tuli alunperin HF-setin kanssa. Ensin löi itsekseen itsensä hf moodiin, jolloin tietenkin puhelimen kuuloke ja mikrofoni mykistyivät ja sitten ihmeteltiin miksei kaveri toisessa päässä kuule. Tätä tapahtui muutaman kerran. Eilen HPR-20 -radio HF ei enää saanut puhelinta HF-tilaan. Radio kyllä mykistyi soitettaessa mutta ääni ei tullutkaan kuulokkeiden kautta vaan ainoastaan puhelimen oman kuulokkeen kautta. Normaalisti toimi kuitenkin, kun laittoi "normaalin" HF-sarjan myös kiinni (eli molemmat HF:t kiinni) jolloin puhelin "tajusi" HF-tilan. Silloin puhelin "mykistyi" ja ääni tuli vain kuulokkeiden kautta (molemmissa HF:ssa) aivan kuten kuuluikin.
  No ajattelinpa, että päivitetään ohjelmistot, jos vaikka auttaisi. Viimeisin softa oli kyllä jo paikalla mutta eihän sitä tiedä. Vaan kun ei. Ensin päivitysohjelmisto valitti muutaman kerran, että akku ei ole täynnä tai puhelin ei ole sammutettu, eikä suostunut jatkamaan. Aikani taisteltuani sain ohjelmiston tästä ohi, mutta seuraava pysähdys tuli heti seuraavaksi, valitukseen kommunikaatiovirheestä. Tämän jälkeen puhelin kuitenkin käynnistyy aivan normaalisti, jolloin kehotuksena (päivitysohjelmisto) on vain yrittää päivitystä uudelleen.
  Tästä en ole vielä päässyt lainkaan ohi ja nyt on taas tullut muutama huomautus lataamattomasta akustakin, vaikka mittari näyttää 100% ja oli yön ylikin piuhan päässä.
  Onko kellään hyviä ideoita? Huoltoonko kapula vain? Ihmetyttää, kun synkronointi ja backup toimivat normaalisti, joten yhteydessä sinällään ei näyttäisi olevan vikaa.
  Lisäksi puhelin toimii muuten toistaiseksi mainiosti HF-ongelmaa lukuunottamatta.

  Jopajopa..
   

Jaa tämä viestiketju