P800 PC-suite v.mikätahansa

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Laza, 26/4/03.

 1. L

  Laza

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  2
  Löysin em. ohjelmistosta yhden hyvän ominaisuuden: Uninstall -> remove

  En kyllä muista koska olisin viimeksi nähnyt noin hirveätä tekelettä. Uusin 1.4.2 versio asentui jotenkuten mutta kaatui välittömästi buutin jälkeen aina ja jumitti explorerin täysin. SE:n sitelta löytyvät SyncStationin ajurit eivät toimineet, cd:ltä löysin toimivat. Samoin cd:ltä asennettu suite toimi, v1.1.jotain. Ne, jotka jollain ihmeellä ovat tuon uudemman suiten saaneet toimivaan eivät sitä kovin kehuneet myöskään.
  Mutta vilaus task manageriin ja paljastuu jotain tyyliin 7 eri softaa taustalla pyörimässä koko ajan, ja sitten se moska varaa/pollaa sarjaportteja jatkuvasti sotkemalla muita niitä käyttäviä ohjelmia. Ja miksi hemmetissä USB:tä käyttävä cradle pitää väkisin muuttaa virtuaaliseksi sarjaportiksi..?

  Ei tommosta kuraa voi käyttää, uninstalloin koko roskan.

  Oliko olemassa jotain vaihtoehtoista softaa, Symbian Connectista täällä on puhuttu mutta annettu linkki on jo ehtinyt kuolla. Se olisi rittävää jos saisi kopsata tiedostoja ja asentaa softia, mitään synkronointeja en tarvitse.
   
 2. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  18147
  Tykkäykset:
  6583
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Jouduin vaimon koneelta poistamaan hyvin nopeasti Nokian 3650-puhelimeen tarkoitetun vastaavan ohjelman. Se aiheutti jatkuvia ongelmia ja kaatoi koko koneen jatkuvalla syötöllä.

  Olen käsittänyt, että ainakin joitain tiedostoja saa kopsattua puhelimen ja tietokoneen välillä pelkästään infrapunaliitännän kautta. Ainakin kuvat siirtyvät nätisti Nokia 3650:n, SE t68i:n, Jornada 568 Pocket PC:n ja infrapunaliitännällä varustetun PC:n kesken yllättävän näppärästi ihan ilman mitään erillistä ohjelmaa.
   
 3. h

  hifi

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  564
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä ainakin toimii softa muuten ihan hyvin, mutta mRouter suoraan sanottuna v*tuttaa ja rankasti. Syynä tähän on, että ISDN kun on nettiyhteytenä, ei voi olla yhtään kaapeliyhteyttä valittuna mRouterin ja puhelimen välille, koska Router menee ja varmaa portit, ja ISDN ei pääse soittamaan palveluntarjoajan sarjaan. Bluetooth "toimii" samaan aikaan hyvin, mutta ei tunnu taas löytävän puhelinta kuin satunnaisesti, ja selailemista ei voi kuvitellakkaan kun yhteys katkeaa juuri kun on oikean kansion löytänyt (tuurilla vasta siinä vaiheessa).
   

Jaa tämä viestiketju