1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

P800, MMS ja RL... ei toimi.

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Frank, 25/6/03.

  1. Frank

    Frank Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/10/02
    Viestit:
    1481
    Tykkäykset:
    14
    Puhelinmalli:
    Samppa S7 Duos
    Tilasin asetukset sekä Ruotsista (Ericsson) että RL:ltä. Ei toimi. Ohjelmisto on päivitetty nyt 3 kertaa. Ei toimi. Asetukset käytä läpi käsin netistä tarkistamalla moneen kertaan, ei toimi. Asiakaspalvelu on poistanut palvelun ja asettanut sen uudelleen, vaan eipä toimi.

    Toimiiko kellään?
     
  2. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    En nyt viime aikoina ole lähettänyt, mutta kun viimeksi lähetin itse, niin viesti tuli perille vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen.
     
  3. Frank

    Frank Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/10/02
    Viestit:
    1481
    Tykkäykset:
    14
    Puhelinmalli:
    Samppa S7 Duos
    Juuri nyt 64 ihmistä on lukenut linkkiä, mutta kellään tuo ei toimi?
     
  4. kimmo4377

    Liittynyt:
    26/6/03
    Viestit:
    562
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Galaxy s6
    mulla on ihan sama juttu. ensin lähettää ihan normaalisti mutta viimesillä prosenteilla valittaa jostain virheestä :p
     
  5. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Nyt parina viime päivän on tullut lähetettyä useampi kuvaviesti vaimon kanssa ja aina ovat tulleet perille (ei mitään _sellaista_ :p).

    Vaimollani on 3650.
     
  6. kimmo4377

    Liittynyt:
    26/6/03
    Viestit:
    562
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Galaxy s6
    tuli muuten mieleen. Maahtaakohan toimia muilla liittymillä, koska eipä pelitä sähköpostikaan. jos liittymän vaihto auttais niin kyllä sen tekisin
     
  7. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Suosittelen ennen sitä tekniseen asiakasapalveluun soittamissa, auki päiväsaikaan ja alkuillasta. He ovat auttaneet minuakin kiperien ongelmien kanssa. Kertomuksistanne päätellen teillä voi olla silti jotain vikaa asetuksissa.

    Itselläni oli aiemmin päivityksen jälkeinen ongelma https-yhteyksien kanssa ja siitä selvisin (omasta mielestäni) tekemällä master resetin.
     
  8. Frank

    Frank Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/10/02
    Viestit:
    1481
    Tykkäykset:
    14
    Puhelinmalli:
    Samppa S7 Duos
    Olen käynyt asetukset (ne muutamat) asiakaspalvelun kanssa useampaankin kertaan läpi ja kaikki on ok. Lisäksi ohjelmisto on päivitetty resetteineen pari kertaa. Eikä toimi. Taitaa vika tällä kertaa jäädä RL:n omiin koneisiin.
     
  9. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Kuulostaa aika hankalalta. Kun itse kärsin viimeksi ongelmista, joudun sanomaan jo vähän tiukkaan sävyyn, jotta tulin otetuksi vakavasti ja varsinainen selvitystyö alkoi. Niin helposti tarjotaan ratkaisua "Tilaa asetukset tekstiviestillä" tms. ja oletetaan automaattisesti, että asiakas tumpuloi.
     
  10. Frank

    Frank Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/10/02
    Viestit:
    1481
    Tykkäykset:
    14
    Puhelinmalli:
    Samppa S7 Duos
    Tekstiviestillä tulevat asetukset ovat "oikein", mutta se ei siltikään toimi... onko sinulla jotain eri tavalla kuin niissä?
     
  11. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Enpä usko, että on. Voin tietty laittaa ruutukaappaukset myöhemmin, jos niistä on mitään apua.
     
  12. Frank

    Frank Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/10/02
    Viestit:
    1481
    Tykkäykset:
    14
    Puhelinmalli:
    Samppa S7 Duos
    No laita, kiitos.
     
  13. kimmo4377

    Liittynyt:
    26/6/03
    Viestit:
    562
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Galaxy s6
    tuli tässä mieleen toinenkin seikka =)
    eikös tuolta kun tilaa sonyericssonin sivuilta wap confriguraattorilla ne asetukset, niin sähköpostihan käyttää internet asetuksia(ainakin vanhassa 7650) nii tietääkös kukaa mistä sellaset vois saada? rl:län sivuilta en koskaan ole löytänyt niitä.
     
  14. kimmo4377

    Liittynyt:
    26/6/03
    Viestit:
    562
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Galaxy s6
    heh mähän ramppaan täällä kokoajan. mut kun taidatte olla vähän kokeneempia käyttäjiä niin tiedättekö kuinka saan tämän silleen että kun saan viestin niin hakee automaattisesti. nyt tää kysyy että yhdistetäänkö? se on vähän hölmö jos saa mms viestin vaikka kun puhelin on taskussa niin ei takuulla huomaa :p

    mä en tiedä auttaako tämä frankkia, mutta mulla lähtipelittää(johtu kyllä omasta tyhmyydestä) kun tilasin rl mms asetukset ja tallensin ne internet tileihin, wap tileihin ja tietenkin mms viestiasetuksiks ja sitten menin sinne viestitilit--> multimediaviestit ja laition wap-tilikohtaan sen rl-mms ja kun lähetän/haen viestiä se kysyy sen yhdistetäänkö niin myös siihen vaihdoin että yhdistää rl-mms. tämä nyt on varmaankin itsestään selvyys, mutta jos on sattunu noi unohtuu myös sulla :)
     
  15. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Tässä ovat siis käyttämäni asetukset control panelista. Asetuksia on kolmessa eri paikassa ja ne on lueteltu järjestyksessä.

    Internet accounts:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Messaging accounts:
    [​IMG]

    Wap accounts:
    [​IMG]
     
  16. joonas

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    217
    Tykkäykset:
    0
    Itselläni on myös ongelmia mms viestien lähetyksessä! se herjaa joka viestin lähetyksessä 94% kohdalla että "tuntematon virhe" eikä lähetä viestiä! asetukset tilattu SE:ltä ja DNA:lta mutta kummatkaan ei toimi! mikä avuksi DNA:n aspa ei löytänyt ratkaisua! ennen toiminut moitteettomasti! paitsi viimeiset 1,5 kk! voisko joku pistää DNA:n asetukset ruutukaappauksina! jos ei ratkaisua muuten löydy!
     
  17. Frank

    Frank Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/10/02
    Viestit:
    1481
    Tykkäykset:
    14
    Puhelinmalli:
    Samppa S7 Duos
    Jep, mulla on just näin ja lähetyksessä tulee heti "tuntematon virhe". Taitaa olla just kuten yksi teknisessä asiakaspalvelussa sanoi, että se kusee siellä heidän päässään...
     
  18. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Radiolinjan? No tuohon ei juuri enää ole lisättävää...
     

Jaa tämä viestiketju