P800 ja toistuvat kalenterimerkinnät

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Erkitin, 10/9/04.

 1. Erkitin

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/03
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Kyselen apua P800:sta löytyneeseen "ominaisuuteen". Ehkä joku muukin on painiskellut samaisen jutun kanssa.

  Tein kalenteriin tapaamisen ja laitoin sen toistumaan viikon välein. En laittanut loppumispäivämäärää toistoille, sillä en tiedä milloin tapaamisen aikataulu muuttuu. Tapaamista on siis kalenterissa aina maanantaisin, vuosikymmeniksi eteenpäin. Okei, myöhemmin tein kansion "Harrastus", laitoin maanantaisen tapaamisen sen alle ja määräsin sille ihan oman värinkin. Tein muutoksen kaikkiin toistuviin, kun kalenteri sitä kysyi tallennuksen yhteydessä.

  Toimi hienosti. Viikon kuluttua huomasin, että väri on vaihtunut oletukseksi. Huomasin myös, että tapaamiset eivät ole Harrastuksessa, vaan Ei arkistoiduissa. Oikei, tämä ei vielä ollut mitään, mutta huomasin myös, että tapaaminen ei ole toistuva. Se on kyllä merkitty joka viikko maanantaiksi, mutta ne kaikki ovat yksittäisiä tapaamisia! Nyt, jos teen muutoksen yhteen, se muutos koskee vain sitä yhtä. Ei mitään hajua miksi näin kävi. Onko muille käynyt näin ja miten ratkaisitte jutun?

  Enitenhän tässä mietityttää se, että kun tapaaminen jää pois viikko-ohjelmastani, niin minun pitäisi poistaa yksitellen semmoset miljoona muistutusta :). Helpompaa olisi tyhjätä koko kalenteri :p

  Softa lienee toiseksi uusin:

  Puhelin:
  CXC162002 R2F

  Bluetooth:
  CXC12529 R5A

  Organiser:
  CXC162001 R2R02

  CDA:
  CDA162001/1 R5A02

  EDIT: Ai niin... Pisteeksi iin päälle: kaikista ko. tapaamisista on mennyt muistutus pois päältä :p
   

Jaa tämä viestiketju