P800 ja synkronointi

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja veikko, 13/12/02.

 1. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  15875
  Tykkäykset:
  4703
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Luin SE P800:n manuaalin, ja jos se todella pitää paikkansa, niin SE menetti yhden uskollisen asiakkaan: siinä sanotaan, että synkronointiin pöytäkoneen kanssa vaaditaan Windows ME, 2000 tai XP. Minulla on käytössäni Windows 98, joka kaikkine vikoineenkin toimii edelleen kyllin hyvin, eikä minulla ole aikomusta, aikaa eikä oikein rahaakaan ryhtyä päivittämään käyttöjärjestelmääni yhden puhelimen takia - etenkään sen jälkeen kun olisin hankkinut sen puhelimen.

  Ilmeisesti on kuitenkin ryhdyttävä miettimään siirtymistä johonkin toiseen merkkiin kun aikanaan hankin seuraavan puhelimen, ellei nyt jollain foorumin lukijalla ole asiasta toista tietoa - mutta kai se on manuaaliin pakko uskoa.
   
 2. Andreas

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  508
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan kohta enää yhtäkään synkkaussoftaa, joka toimii ollenkaan 98:ssa... Voi olla että valinnastasi huolimatta koneen päivitys on edessä. Synkkaus SE:n puhelimissa muuten toimii nykyisin Applen iSyncin kanssa -- ehkä vaihtaisitkin konetta ;) Tosin en tiedä missä hinnoissa mäkit nykyisin ovat.
   
 3. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  15875
  Tykkäykset:
  4703
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Toki on jossain vaiheessa päivitettävä käyttöjärjestelmä tai itse asiassa silloin hankittava kokonaan uusi kone, mutta nyt ei juuri siihen varaa eikä mitään muuta tarvettakaan olisi kuin tuo P800. SE T68i synkronoi hienosti W98:n kanssa, kuten HP Jornada 568:kin, ja kyllähän tuollakin yhdistelmällä hyvin tulee tällainen vaatimattomampi ihminen toimeen. Kai se on P800:n mahdollinen hankinta jätettävä siihen kun joutuu muista syistä pöytäkoneensa vaihtamaan - ja onhan siitä silloin tietysti jo pahimmat ongelmat poistettu ja hintakin lienee laskenut siinä vaiheessa kohtuulliseksi. Taitaa tosin olla syytä tutkia mahdollisuudet synkronoida Jornada 568 ja P800 keskenään - Jornadasta ne tiedot saisi kätevästi pöytäkoneen kanssa synkattua.

  Macissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta kun kaikki ohjelmat ovat Windows-ohjelmia, niin sen takia ei kannata ryhtyä vaihtamaan. Useimpia nykyisistä kun voi käyttää ainakin WXP:n kanssa ongelmitta, vaikka ovatkin osittain vanhoja versioita.

  No, on toisaalta mukava havaita että tuli tuollainen useamman sadan euron säästö saatua...
   

Jaa tämä viestiketju