P800 englanninkielinen softa + skandit ?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja AL, 12/4/03.

 1. AL

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/3/03
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Aloitin nyt uuden threadin, kun nuo "käyttökokemukset" ovat kasvaneet jo niin mammuttimaisiksi...

  Eli ollaan aikeissa hankkia ko. ihmekone...

  SE:n P800-nettisivuista päätellen laitteen englanninkieliset (+muiden "valtakielien") softaversiot ovat paljon edellä "marginaali"kielten (kuten esmes. suomi/ruotsi) -softia. Jotta toimivimpien softien mahd. aikainen saaminen olisi taattu, kannattaa varmasti ostaa laite englanninkielisellä käyttiksellä.

  Nyt kiinnostaa, tukeeko tuo englanninkielinen käyttisversio täysin skandinaavisia ääkkösiä ? Eli onko virtuaalinäppäimistössä skandit ja tunteeko tekstintunnistus myös ne ? Voiko siis viestit kirjoitella englanninkielisessä käyttiksessä "ääkköstellen" ? Onko käyttiksessä joku maa/kielialue-asetus ?

  Onko jengillä ollut ongelmia, kun koneessa on erikielinen käyttis kuin siihen ladatut "aplikaatiot" ?

  Löytyykö kaupoista sekä suomen- että englanninkielisiä versioita ? -Vai voiko esmes pyytää (jos sattuu löytymään vain suomenkielistä versiota) päivittämään myyntihetkellä huollossa softa uusimmaksi englanninkieliseksi ?

  Tietääkö muuten joku, onko P800:sen "softa" yksi iso päivityspaketti, vai onko käyttis jo niin iso, että se on jotenkin osissapäivitettävä (eli saako olla juoksemassa huollossa jatkuvasti, jos haluaa jokaisen osasen olevan "viimeistä huutoa") ?
   
 2. Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä ja kyllä. Ei ainakaan itselle ole tullut vastaan tilannetta jossa ääköset olisi olleet ongelmia. Kaikkialla on voinut käyttää ääkkösiä ja virtuaalinäppäimistö / tekstintunnistus tunnistaa tekstiä sen mukaan minkä kielialueen olet valinnut.

  Sitä päivitellään pienempinä palasina, mutta hämäräksi on jäänyt kuinka usein. Nyt on huhujen mukaan tulossa taas vaihteeksi joku isompi päivitys.
   
 3. AL

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/3/03
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Netistä löytyvissä kuvissa näyttäisi siltä, että englanninkielisen käyttiksen "address bookissa" ei ole ollenkaan ä- ja ö-kirjainvälilehteä... ? Onko noin ? Minnes tallennetaan "Äijälän" ja "Öljysen" yhteystiedot ?
   
 4. Commander Keen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/1/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Asia on juuri noin. Ä ja Ö alkuiset tallettuvat A ja O kirjaimilla alkavien nimien kanssa samaan paikkaan.
   

Jaa tämä viestiketju