P800 bluetoothilla lähettäminen/vastaanottaminen...

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja rajala, 4/5/04.

 1. rajala

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/3/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Eli pystyykö tuolla lähettämään useamman kuin yhden kuvan kerrallaan bluetoothin kautta? File managerilla tuo onnistuisi, mutta sitten ei näe kuvista muuta kuin nimet, eli pitäisi saada ne pienet esikatselukuvakkeet, mistä saisi valita halutut kuvat lähetettäväksi. Olisiko jotain ohjelmaa, millä tämä onnistuisi?

  Ja toinen kysymys 3gp-tiedostojen vastaanottamisesta: Mistä ne saa tallennettua? Ne tulee beamed-kohtaan viesteihin ja ne saa avattuakin sieltä, mutta en ole löytänyt nappulaa, millä tallentaa ne.

  Ja vielä kolmas kysymys kuvien vastaanottamisesta: Saako ne tallennettua jostain kaikki kerralla, vai pitääkö jokainen avata erikseen ja tallentaa?
   
 2. k7v

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/03
  Viestit:
  312
  Tykkäykset:
  0
  Smanista löytyvällä file managerilla pystyy ainakin lähettämään useampia kuvia kerrallaan.

  Olisikohan jollain tietoa miksi bluetoothilla lähetettäessä jotain tiedostoa koneelta p800:lle klikkaamalla jotain tiedostoa hiiren 2. napilla ja valitsemalla Lähetä -> Bluetooth -> P800 ei onnistu ikinä ekalla kerralla, vaan täytyy joka kerta mennä aluksi Lähetä -> Bluetooth -> Muu? Toimiiko tuo lähetys muilla samalla tavalla?
   
 3. rajala

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/3/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Mutta siinä ei näe niitä esikatselukuvakkeita, on vain pelkät tiedostojen nimet. Olisi paljon helpompaa, kun näkisi ne kuvakkeet, joista saisi valita halutut kuvat.
   

Jaa tämä viestiketju