Pöytäkone Nokia 6630:n Hands Freeksi

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja dhr, 27/11/06.

 1. dhr

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/11/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  En löytänyt hakutoiminnolla täsmällistä, tai riittävän tuoretta vastausta tähän asiaan.

  Haluaisin kytkeä pöytätietokoneeni Nokia 6630 puhelimeni Hands Free-laitteeksi siten, että voisin käyttää tietokoneen kaiuttimia ja erittäin herkkää Perloset-mikkiäni, jonka avulla voisin puhua jopa metrien päässä itse mikistä, enkä tarvitsisi minkäänlaista käkätintä mukanani, en edes Bluetooth-HF:aa. Mikki ja kaiuttimet ovat luonnollisesti kytkettyinä äänikortin pistokkeisiin.

  Nyt markkinoilla näyttää olevan näitä Bluetooth USB-adaptereita, voisinko käyttää sellaista tällaisen HF-toiminnon rakentamiseen? En ole aiemmin käyttänyt puhelimeni Bluetooth- tai HF-toimintoja lainkaan.

  Kysymyksiä:

  - Onko väliä minkä merkkisen/tyyppisen USB-donglen hankin?
  - Mitä ohjelmistoja tarvitsen, vai tarvitsenko mitään?
  - Mitä asetuksia tulisi tehdä tietokoneessa, entä puhelimessa?

  Asiallissta vastauksista ja vihjeistä kiitos!
   
 2. dhr

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/11/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ei voi olla näin vaikea kysymys...

  No, ostin tuossa ohimennen Insmatin Bluetooth sovitimen, USB 2.0, halpa kun oli. Asennus sujui normaalisti, ja sillä pääsee 6630:aan kiinni, mutta toisinpäin liikenne ei suju. En pysty käynnistämään Bluesoleilin palveluita kännykän avulla.

  Olen pistänyt kännystä bluetoothin päälle ja laitepari on muodostettu. Myös Bluetooth-HF on kytketty päälle, mitään ei silti tapahdu. Onko tuosta Bluesoleilin asennuksesta ja käytöstä kokemuksia?
   

Jaa tämä viestiketju