pöytä-gsm jonka saisi lukittua yhdelle simmille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja sipuli, 25/5/10.

 1. sipuli Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/04
  Viestit:
  575
  Tykkäykset:
  8
  Pitäisi laittaa "kerhotilaan" pöytäpuhelin, joka pysyy paikallaan ja josta voisi soittaa hätänumeroon ja ennalta määritettyjen työntekijöiden/talonmiehen jne numeroihin.

  Simmille saa pin2-koodilla määrättyä ennalta numerot joihin saa soittaa. Mutta pöytägesmin jos jättää pöydälle ja joku vie, sitten on yksi puhelin vähemmän. Uusia saa, mutta kalliiksi se käy jos niitä useampi lähtee. Eli mieli tekisi lukita niin ettei varastamisesta ainakaan hyötyä ole, ilkivalta on sitten asia erikseen.

  Nokialaisissa on toiminto Puhelimen suojaus > Puhelin, jolla siis voi lukita luurin yhdelle simmille. Onko missään pöytägesmissä vastaavaa toimintoa?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onko joku syy miksi oltava pöytä GSM ? tuli mieleen että jos laittaisi sen vaijerilla / ketjulla kiinni (käsipuhelin tai pöytäkone), niin ei vahingossa tartu mukaan, jos tarkoituksella vie niin ehkä "suojakoodi" ei estä ja jos tuolla tuollaisia tapoja muutenkin, niin SIM korttikin ja akkukin pitäisi varmaan liima kiinni ja poweri lukkojen taakse.

  tai sitten laittaa lukkojen taakse itse laite (GSM-Analogisovitin) ja tavis analogi luuri näkyviin. jossain myös taivuteltu metellista kotelo jonka sisässä puhelinlaite (pöytä GSM) ja siinä aukot luurille ja näppikselle.
   
 3. sipuli Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/04
  Viestit:
  575
  Tykkäykset:
  8
  Kiitos! Syy miksen ole pohtinut vaijeria tai gsm-analogisovitinta on se, etten ollut keksinyt sellaista vaihtoehtoa. Analogisovitin komeroon :) Nerokasta!
   

Jaa tämä viestiketju