Mobiili.fi Päivämäärä varmistui – Huawein huippupuhelin P9 esitellään alle kuukauden kuluttua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Huawein kevään huippumalli P9:n julkaisu lähestyy vähitellen. Nyt myös esittelypäivämäärä on selvillä, ja siihen on aikaa enää alle kuukausi. Huawei P9 näkee näillä näkymin päivänvalon keskiviikkona 6. huhtikuuta.

  Huawei on jo alustavasti kutsunut median edustajia Lontooseen 6. huhtikuuta, ja vaikkei virallisia kutsuja olekaan vielä lähetetty tai juuri P9-mallia mainittu, on kyse hyvin todennäköisesti kevään huippumallin julkistuksesta, sillä myös edeltäjä P8 esiteltiin juhlallisin menoin Lontoossa viime vuoden huhtikuussa. Lisää varsin uskottavaa vahvistusta asialle antaa se, että tunnettu vuotojen julkaisija Evan Blass on Twitterissä maininnut P9:n julkistuksen tapahtuvan juuri 6. huhtikuuta.

  Viime viikolla mediat eri puolilla maailmaa veikkailivat, että Huawei P9 esiteltäisiin jo tällä viikolla, kun Kiinasta lähti liikkeelle väitetty kutsu Huawein tilaisuuteen Berliinissä 9. maaliskuuta. Kutsussa on tyylitelty kuva oluttuopista ja -pullosta sekä maininta ”Beer”, eli voi hyvinkin olla, että Huawei järjestää tällä viikolla jonkinlaisen oluenjuontitilaisuuden Saksassa, mutta P9:n julkistuksesta ei ole kyse.

  [​IMG]
  Huawei P9 aiemmassa vuotokuvassa – mukana kaksoiskamera.


  Huawei P9:stä tullaan huhujen mukaan näkemään yhteensä neljä erilaista versiota, eli perusmallin lisäksi esiteltäneen myös edullisempi ”Lite”, isompi ”Max” sekä tehokkaampi premium-versio. Yksi merkittävimpiä erikoisuuksia P9:ssä on vuotokuvissa nähty kaksoiskamera, joka on mitä ilmeisemmin kehitetty yhteistyössä saksalaisen kameravalmistaja Leican kanssa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju