1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Ovi suite C5 päivitys -> kahvit päälle -> johto irti -> puhelin ei lähde enää päälle

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja simppa80, 6/1/11.

 1. simppa80

  Liittynyt:
  26/8/07
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  1
  Tuli ensin lukemaan joku Test Mode. Koitettiin muutaman kerran jatkaa päivitystä mutta ei. Akku irti ni ei enää sen jälkeen lähtenyt päälle.. Onko mitään tehtävissä?
   
 2. No67s

  Liittynyt:
  31/8/09
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Mitä tarkoittaa "kahvit päälle"? Kaadoitko kahvia C5 päälle kun se päivitti? Jos vedit johdon irti kesken päivityksen, päivitys jäi kesken ja puhelin on todennäkäisesti kelvoton. Test mode tulee aina päivityksen aikana ja se on normaalia.
   
 3. simppa80

  Liittynyt:
  26/8/07
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  1
  Puhelin oli pöydällä ja kahvi kaatui pöydälle niin että puhelin ui kahvissa. Nykäisin paniikissa johdon irti kun ne on tollasia VI*UN pätkiä tänä päivänä. Eli kait se menee roskakoppaan tuo puhelin.
   
 4. hookoo_

  hookoo_ Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  22/6/06
  Viestit:
  1515
  Tykkäykset:
  31
  Kantsii varmaan huollossa näyttää. Joissain puhelimissa on sellainen kosteusindikaattori mikä muuttuu vaaleasta punaiseksi, jos se kastuu. Veikkaan että ne kyllä pistää sen kuntoon, jos se ei ole vaihtanut väriä. Sanot vaan että päivityksen jälkeen ei herännyt.

  Edit: siis se indikaattori on ainakin omassa sellainen pieni valkoinen tarra siellä akun alla.
   
 5. Vingeri Vieras

  Päivityksen aikana ei saa ikinä irroittaa puhelinta keskenkaiken. Puhelin menee niin jumiin, että sen saa auki vain huollossa....
   

Jaa tämä viestiketju