Mobiili.fi Ovi Lepakkomiehen pääkopan sisään aukenee elokuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Batman eli kotimaisemmin Lepakkomies on erittäin suosittu sankarihahmo. Mielenkiintoisilla motiiveilla varustettu ”yön ritari” on tullut sarjakuvien lisäksi kansalle tutuksi monista viime vuosien elokuvista ja Arkham-videopeleistä. Syksyllä Batman nähdään uudenlaisessa pelijulkaisussa, joka saadaan elokuun alkupuolella myös mobiililaitteille.

  Monista jaksopohjaisista ja vahvasti tarinavetoisista pelimukaelmistaan tunnettu Telltale Games on työstänyt kuluvan vuoden aikana Batmaniin pohjautuvaa pelikokemusta. Nyt pelikehittäjä on paljastanut, että Batman – The Telltale Series -pelin ensimmäinen episodi julkaistaan 2. elokuuta.

  Telltale on kertonut pureutuvansa uudessa pelissään erityisesti Batmanin kaksijakoiseen elämään ja mielen toimintaan. Pelaaja pääsee siis tietyissä tilanteissa valitsemaan, haluaako lähestyä ongelmia miljonääri Bruce Waynena vai yöstä suojaa hakevana naamiosankarina. Tuttuun Telltale-tapaan tehdyt valinnat ja muiden hahmojen kanssa käydyt keskustelut vaikuttavat siihen, mitä polkua tarina etenee.

  Batman – The Telltale Series on viidestä episodista koostuva seikkailupelikokonaisuus, jonka ensimmäinen osa julkaistaan digitaalisessa muodossa 2. elokuuta. Peli tuodaan saataville PC:lle, Macille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle sekä yhteensopiville Android- ja iOS-laitteille. Fyysisen version julkaisu tapahtuu vasta syyskuussa.

  Myyntitietojen rinnalla Telltale on julkaissut ensimmäisen trailerivideon Batman-uutuudestaan. Huomaathan, että peli on pullollaan aikuisille tarkoitettuja teemoja ja videolla vilahtaa muun muassa väkivaltaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju