Ovi-kaupasta ei voi ladata mitään?

Keskustelu osiossa 'Ovi by Nokia', aloittaja L4re, 11/5/11.

 1. L4re

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/11
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia C7
  Ovi-kauppa on nyt temppuillu kännykän ostosta asti (Nokia C7). Kun yrittää ladata jotain tule vaan teksti "virhe" ja käskee ladata uudestaan, mikä ei tietenkään hyödytä mitään... Joskus taas ei suostu yhdistämään ollenkaan ovi-kauppaan, vaikka kaikki yhteydet on kunnossa. Joskus taas jää vaan lataamaan siihen kirjautumis-kohtaan. Kaikkee kiva kyl siel ovi-kaupas oli, mut mitään ei saa ladattua :(
   
 2. bussifriikki

  bussifriikki Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/09
  Viestit:
  1691
  Tykkäykset:
  64
  Puhelinmalli:
  Symbian-MeeGo -linjalla mennään
  mulla oli sama juttu N8:lla, mä vaihdoin toiseen wlan-verkkoon ja alkoi taas toimia.
   
 3. L4re

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/11
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia C7
  Joo, mut oon koittanu mones eri verkos ja 3G:llä. Pitäs varmaan käydä kysäsemäs gigantissa, jos ne vaikka tietäs jonkin keinon.
   
 4. Eemeli82

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/11
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Mulla on sama ongelma, mitään en ole onnistunut sieltä lataamaan. Aina vaan tulee tuo lataus virhe. Mikä vi*** tätä vaivaa?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään ? Eli ei lähde lataan ?, Eli ei ole kyse siitä että lataa ja lähtee asentaa mutta jossain vaiheessa asennusta tai asennuksen jälkeen tulee virhe teksti.
   
 6. Eemeli82

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/11
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Kun painaa "Lataa" kohdasta niin tulee, että "Aloitetaan latausta", mutta samantien sen keskeytyy ja tulee että "Lat.virhe".
  Alkaa usko ja toivo pikku hiljaa kadota tän Nokialaisen kanssa.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ok, eikä väliä millaista pakettilataa ? Widget, Sisältö, ns natiivi ohjelma, QT softa ? ja siis semmoinen mitä ei aijemmin ladattu/asennettu. Sama myös ilmaisten kansssa ?

  Onko asennus/tallennuspaikaksi sulla määriltelty mitä ja mikä luuri ja mikä Ovi kauppa ohjelman versio ?
   
 8. Eemeli82

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/11
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Olen koittanut ladata ilmaisia sovelluksia, soittoääniä ja taustakuvia. Mikään ei lataudu.
  Mistä tuon asennus/tallennuspaikan voi määritellä. Puhelin on C6-01 ja Ovi kaupan versio on 2.08.042
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Versio ilmeisesti tuorein, Asennusasetuksia löytyy kohdasta Kaupan valikko -> Tili -> Asennusasetukset. (voi kokeilla vaihtaa) Muistikortti sinulla varmaan luurissa on ja siellä tilaa ?

  Jos noista ei löydy ihmeellistä, niin tiliinliittyviä juttuja voisi ehkä olla oma sijainti (Suomi), toinen mikä tulee mieleen on yhteys, eli onko se internetyhteys, tuskin operaattorilla väliä, mutta en sitä pois sulje.

  Sitten tulee mileen että jokin on luurissa poikittain (joku asennus saanut jonkin bitin poikittain), luuria olet varmaan käynnistellyt ja sinulla koneen rungossa reilusti tilaa.
   
 10. Eemeli82

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/11
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Juu, muistikortti on ja tilaa löytyy. Sijaintina on Suomi. Olen koittanut WLANin (Sonera) kautta, sekä 3G:n (Elisa) kautta ladata.
  Boottasin puhelimen ja sen jälkeen se sentään suostui lataamaan, mutta latauksen jälkeen tuli, yllätys yllätys, "Asennus virhe" "Asennus epäonnistui. Yritä uudelleen tai ota yhteyttä asiakaspalveluun" Noh, uudelleen lataus, ja taas lataus onnistui, mutta nyt se on asentanut 10 minuuttia sovellusta...
   
 11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Sulla Elisan aito liittymä?

  Tuo asennusongelma on kai tyypillisempi, ilmeisesti sellaista tapahtunut että jotkin ohjelmat asentuu ok, joidenkin kohdalla tulee jotain erroria, mutta ohjelma toimii kuitekin heti tai bootin jälkeen, joissain mahdollisesti Qt softissa voi syntyä jotain ongelmaa, liittyy mahdollisesti siihen smart installeriin joka tarkistaa että kaikki tarvittavat komponentit löytyy ja lataa puuttuvat (vaatii nettiyhteyden) ja jos hakee isoa paketti niin voi kestää varsinkauan ripeähkölläkin yhteydellä. Jos ei kohtuu ajassa onnistu, niin sitten bootin kautta uudestaan ja jos ei onnistu ja onnistuessakin kannattaa laittaa palautettu Kaupan kautta.

  Edit:
  Tämä osio näyttää olevan juurikin Oven, joten ehkä joku täälläkin joskus tavaa.
   
 12. Eemeli82

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/11
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  No suljin koko roskan ja koitin ladata toista sovellusta, se on nyt ollut "aloitetetaan latausta" kohdassa sellaiset 5 min, eikä mitään tapahtu.

  Taattua Nokialaista paskaa, ei ole ihme, että puljulla menee huonosti...
   
 13. furulund Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/11
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  +358404186781
  Sama tilanne. Mikään lataus ei onnistu. Tulee myös ilmoitus, ettei tähän puhelimeen voi ladata kyseistä sovellusta. Olisiko niin, ettei suomalaisiin puhelimiin tai Suomessa toimiviin operaattorien liittymiin voi ladata ovi-kaupan sovelluksia?
   
 14. Japsu1

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/08
  Viestit:
  334
  Tykkäykset:
  10
  Olen tässä kukauden aikana ladannut tuolta C6-01 puhelimeeni mm. Skypen, ForecaWeatherin ja Opera Mobile Browserin ja muistaakseni vain tuon viimeisen kohdalla lataus vai oliko se asennus kesketyi mutta uusi yritys ja lataus/asennus meni normaalisti loppuun. Operaattorina DNA.

  EDIT
  Päätin kokeilla latausta taas ja aloitin Swypestä ja sen Finnish Dictionarysta. Samoja virheitä tuntuu tulevan kuin muillakin sillä erolla että muutaman yrityksen jälkeen näytti että Swype on asennettu ja lähdin lataamaan sitä Suomi-tiedostoa. Sekin vaati pari yritystä ja virheilmoitusta mutta nyt lukee että asennettu. Sitten yritin avata Swypen jolloin taas virheilmoitus ja käski ladata uudestaan. Nyt se vaan lataa ja lataa ja samalla käskee käynnistää puhelinta uudestaan. Pari kertaa käynnistin uudestaan mutta senjälkeen aina ilmestyy tuo Asennusvirhe. Eli kyllä tuo OVI-kauppa tuntuu olevan "rikki" vaikka sieltä välillä jotain tuntuu saavankin ladattua...?

  Eli lataus tuntuu jotenkin onnistuvan mutta sitten se asennus jää junnaamaan ja puhelin käskee buuttaamaan vaikka asennus on kesken...

  EDIT
  Jätin asennuksen junnaamaan ja lähdin vaimon käskystä irrottamaan makuuhuoneen ikkunalauta. Vartin päästä kun tulin takaisin oli asnnus mennyt loppuun. Sitten buuttasin puhelimen ja yllätys yllätys, nyt toimii Swype!

  Eli OVI-kaupasta pystyy työllä ja tuskalla lataamaan kunhan ei anna periksi ja on tarpeeksi kärsivällinen. =)

  EDIT
  Tuota en ymmärrä että kun olen ladannut sekä Swypen että Finnish Dictionary niin siellä Uudet lataukset otsikon alla lukee Asennettu ja Avaa mutta jos avaan niin se tila muuttu Asenn. virheeksi ja punainen Virhe-ilmoitus.
  Ei olisi pitänyt koskea mihinkään, nyt Swypestä katosi äät ja ööt. Eli Finnish Dictionary otti nokkiinsa ja kun yritän ladata uudestaan niin pukkaa taas virhettä ja ilmoittaa että siitä löytyy uusi versio, vaan ei kerrota mistä sen löytää? Tarjotaan myös päivityksiä ja lataan ne ja näyttää siltä kuin tuota Dictionarya lähtisi taas asentamaan mutta lopputulos on aina vaan virhe. Mielenkiintoista...

  Aloitan taas "oikeassa" järjestyksesä lataamaan ensin Swype ja vasta sitten tuo Finnish Dictionary. Pidetään peukkuja ja mennään välillä muihin hommiin. Puhelin käskee kokoajan käynnistämään uudestaan mutta koska asennus meneillä niin odotellaan...
  -----------
  No, niin 15 min. myöhemmin Uudet lataukset kohdassa molemmat tiedostot jälleen "Asennettu" eikä virheilmoitusta. Äkkiä ulos kaupasta, puhelimen buuttaus ja kokeilemaan. Edellisellä kerralla äät ja ööt olivat valmiiksi aktivoitu, nyt niitä ei näy mutta ohjeiden mukaan menen Swypen asetuksiin ja vaihdan UK-näppiksen Suomi-näppikseen ja nyt homma taas toimii. Joku tunti tässä meni mutta voin todistaa että lataus OVI-kaupasta TOIMII kunhan jaksaa kokeilla kaikki kikat ja kärsivällisyyttä riittää.

  Mutta leikki sikseen, myönnän kyllä että Nokia ei hallitse tuota softapuolta ollenkaan joten Windows-puhelimiin siirtyminen on kyllä ainoa järkevä ratkaisu Nokialle jos aikoo puhelimia myydä edes hieman lyhyempää pinnaa omaaville, näissä softan asennuksissa ei kyllä ole mitään logiikka...
   
 15. akse Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/09
  Viestit:
  563
  Tykkäykset:
  45
  Puhelinmalli:
  Jolla
  Kaikilla joilla ongelmia on C6-01?

  Itsellä n8lla ei paljoa ongelmia, välillä tekee sen että lataus pysähtynyt mutta sitte vaa painaa jatka ja se jatkuu.
   
 16. Japsu1

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/08
  Viestit:
  334
  Tykkäykset:
  10
  Tuon ongelmallisen Swypen latauksen jälkeen on tullut vielä ladattua MTV3 Juuri nyt sekä HS.fi kesäksi puhelimeen sovellukset. Näitten kanssa ei ongelmia taas ollut. Kaikki olen tähän C6-01:seeni saanut ladattua mitä olen halunnutkin vaikka jokunen urakka onkin ollut melkoisen työläs...

  PS.
  Tuota Hesarin 90 päivän ilmaista Digilehteä kyllä hieman epäilin että miten se muka voisi kännykässä toimia ja olin oikeassa, eli huijausta koko ilmainen digilehti. Onkohan siellä edes kaikki artikkelit? Itse kyllä ymmärrän digilehdellä sitä näköispainosta kokonaisuudessa ilmoituksineen päivineen. Etusivut kyllä tässä sovellukseessa näkyvät mutta siihen se jää. Eli se siitä ilmaisuudesta...
   
 17. pilotti

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/09
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Olen yrittänyt ladata kännykkään (C5-00) Ovi-kaupasta ilmaisia teemoja, mutta en kuitenkaan löydä "lataus-painiketta". Puhelimen määrittelyt on tehty ja olen saanut teksitiviestin linkistä. Mutta kun menen ko. linkkiin, niin sieltä ei löydy lataustoimintaa.

  Kuinka siis lataus tapahtuu puhelimeen?

  Useasti tulee myös ilmoitus, että tuotetta ei ole saatavilla puhelimeen. Onko tämä sitä Nokian mokia asiakkaan suhteen?
   
 18. ennustaja

  ennustaja Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  18/4/06
  Viestit:
  1220
  Tykkäykset:
  200
  Puhelinmalli:
  Oneplus3
  Nyt olis apu tarpeen. En pysty enään lataamaan mitään Ovi Kaupasta. Puhelin vain lataa äärettömän kauan, mutta mitään ei tapahdu. Se lautaus ympyrä vain pyörii näytöllä. Sama juttu, kun yritän avata tili-osiota. Olen poistanut Nokia Bubblesin ja asentanut firmiksen ja Ovi Storen uudestaan, mutta mikään ei auta. Ihan käsittämätöntä. Nyt en enää keksi mitään miten saan kaupan toimimaan.
   
 19. flame

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/11/03
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Jep ongelmia täälläkin suunnalla,puhelimena n8. Laitoin palautetta ja vastasivat

  "Kiitos yhteydenotostasi Nokia Care -asiakastukeen. Harmillista kuulla kohtaamistasi ongelmista sovellusten lataamisen ja asennuksen kanssa. Asiakasyhteydenottojen perusteella Ovi Kaupan toiminnassa näyttää ilmenneen jotakin ongelmaa viime päivinä, mutta asia on tiedossa ja tutkittavana parhaillaan. Pahoittelen asian aiheuttamaa harmia. Suosittelisin nyt suorittamaan puhelimelle ns. kevytresetoinnin ja lataamaan sen jälkeen sovelluksen uudelleen Ovi kaupasta.

  etc etc "
   
 20. ennustaja

  ennustaja Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  18/4/06
  Viestit:
  1220
  Tykkäykset:
  200
  Puhelinmalli:
  Oneplus3
  Sain saman vastauksen. Eipä ollut apua. Sanotaanko näin, että vähän ärsyttää tuo Ovi Storen toimimattomuus.
   

Jaa tämä viestiketju