Ovi Calendar

Keskustelu osiossa 'Ovi by Nokia', aloittaja qualtch, 27/7/10.

 1. qualtch

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  23/2/09
  Viestit:
  260
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Moi,

  Puuh. Hieman pakko päästä purkautumaan Ovi kalenteri -palvelun päivityksestä.

  On siis hieman aikaa kun edellisen kerran käytin oikeasti kouluaikana keväällä Ovi kalenteria, mutta nyt syksyn lähestyessä otin taas tuntumaa siihen. Ilmeisesti palvelu oli myös hieman päivittynyt ja ottanut kenties pari askelta taaksepäin käytettävyyden kannalta.

  Plussat:
  + Värikoodit - simppeli asia mutta selkeyttää ruuhkaisia päivänäkymiä
  + Helppo synkkaus luurin kanssa ja kalenteri kulkee aina mukana :)
  + Uudistettu käyttöliittymä

  Miinukset:
  - Notes - muistiinpanot: ei voi poistaa muistiinpanoja kuin menemällä erikseen joka muistiinpanon omalle sivulle - kolmen "valikon" takana poistotoiminto, ja täytyy tehdä yksitellen eikä voi poistaa useaa kerralla. Olisi kätevä jos voisi laittaa täpän useisiin kohteisiin ja poistamaan näin monia kerralla.
  - Calendar - takapakkia otettu erityisesti merkinnän ajan muuttamisen kanssa! Nyt oletuksena tapahtuma on tunnin mittainen ja sitä(kin) voi muuttaa kolmen eri linkin takaa. Olisi käytettävyyden kannalta loistava jos tapahtuman voisi luoda click, drag 'n' drop -tyyliin klikkaamalla aloitusajankohdan ja raahaamalla päätösajankohtaan. :)
   
 2. qualtch

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  23/2/09
  Viestit:
  260
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Hmmh. Tuli nyt rakennettua koko kevään lukujärjestys palveluun ja yritin synkata sitä puhelimeeni. Kummallista, mutta klo 8-10 välillä olevat viikoittain 1-4kk ajan toistuvat menot vaihtavat päivällä paikkaansa eteenpäin. Kaikki muut kyllä pysyvät ennallaan. Ovi Cal -sivustolla menot taasen pysyvät oikeilla paikoillaan. Sama ongelma oli jo viime syksynä oman 5800:en kanssa. Ilmoitin asiasta ja sain kuittauksenkin yhdestä ilmoituksesta, mutta ilmeisesti ongelma on edelleen olemassa.
   

Jaa tämä viestiketju