Mobiili.fi Ovatko ZenFonet historiaa? Asus Live julkistettiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Asus Live


  Asuksen mobiililaitteet on pääasiassa tunnettu Zen-alkuisilla nimillä. Puhelimissa hallitsee ZenFone, joka on saanut mallista riippuen lisänimiä kuten ZenFone Go, ZenFone Max ja ZenFone Selfie. Nyt Asus on kuitenkin ottanut tauon tästä nimipolitiikasta ja julkistanut älypuhelimen itsenäisellä nimellä.

  Asus Live on Brasiliassa esitelty uusi keskiluokan älypuhelin. Nimipolitiikka on raikas, mutta tekniset ominaisuudet taas muistuttavat paljon jo nähtyjä halvemman hintaluokan Asus-puhelimia. Livessä on viisituumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, neliytiminen ja 1,3 gigahertsin MediaTek MT6580 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa ja 2070 milliampeeritunnin akku.

  Kuvaus hoituu kahdeksan ja kahden megapikselin kameroilla. Lisäksi Asus Live tukee muistikortteja ja kahden SIM-kortin yhtäaikaista käyttöä. Yhteydet yltävät vain 3G-tasolle ja käyttöjärjestelmä on Android 5.1 Lollipop.

  GSMArenan mukaan Asus Live maksaa Brasiliassa 849 realia eli noin 211 euroa. Värivaihtoehdot ovat sininen, keltainen ja vaaleanpunainen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju