outoa käyttäytymistä!!?=s

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Madden, 10/5/05.

 1. Madden

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  mul on ollut sellainen ihmeellinen ongelma että yöllä kun kännykkä on ollut suljettuna ja nukkuu voin yhtäkkiä herätessäni huomata että merkkivalo palaa ja ruuttuun on jämähtänyt jotain ihmeellisiä palleroita (ne samat jotka näkyvät käynnistettäessä ja suljettaessa). Puhelin ei sammu/käynnisty vaikka virtannäppäintä pitää pohjassa (ainakaan useimmiten), ainoa keino saada puhelin kiinni/päälle on ottaa akku irti. Kyseessä ei ole mikään hälytys! vaan puhelin tekee tätä aivan itsekseen aina kerran pari kuukaudessa. Onko kellään muulla ollut vastaavanlaisia "ongelmia"? ei kyl periaatteessa haittaa mutta ihmetyttää kovasti! softaa ei ole päivitetty sitten oston joulukuussa.

  Softassa on ollut muunkin laisia virheitä, esim. äänetön tilassa puhelin kysyy "poistutaanko ensin äänetön tilasta" kun yrittää vaihtaa ääniasetuksia, jos vastaa ei joutuu perustilaan, onko tässä kyseessä softa vai kielivirhe? muita samanlaisia pikkuvirheitä tässä on useampiakin.. miten teillä muilla käyttäjillä?

  kiitos jos joku jaksaisi vastata ja onnea Ruotsille Latvian kaatoon!!=)
  kyseessä on e330
   
 2. ripurapu

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/5/05
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  vie huoltoon.
   
 3. VS79 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  27/6/03
  Viestit:
  347
  Tykkäykset:
  0
  Mulla tekee kanssa samallalailla, eli ei vissiin oo softavirheestä kyse. Ihan samsungin ominaisuus.
   
 4. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20035
  Tykkäykset:
  843
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  mikäs kielivirhe siinä on..."poistutaanko ensin äänetön tilasta"....jos vastaa kyllä niin se poistuu äänetön tilasta ja antaa muuttaa asetuksia, ja vastaa että ei poistuta vaan jatketaan äänettömänä niin sillon ei voi vaihtaa myös asetuksia joten palataan perustilaan
   

Jaa tämä viestiketju