Outlook sykkaus BT:n kautta Z600:een

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Janiz, 17/1/04.

 1. Janiz

  Janiz Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/03
  Viestit:
  235
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  +358 40 190 5151
  Moi!

  Eli ongelma on se, miten saan Outlook 2003:n synkronoimaan BT:n yli
  kalenterin ja yhteystiedot? Puhelimen mukana tullut surkea XTNDConnect PC tajuaa tällähetkellä vain USB:n kautta, sekin satunnaisesti. Donglena toimii Epox, ja yhteys kyllä muodostuu (=pystyn siirtää tiedostoja explorerillä jne.). Onko olemassa mitään 3rd-party-ohjelmaa tähän ongelmaan?

  Kiitos etukäteen.. ongelman ratkaisijalle Siemens S55:n autoteline omaksi postikulujen hinnalla :D
   
 2. cheesepoff

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/03
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  En nyt tarkkaan muista miten homma toimi, kun näköjään yhteysasetuksia ei pääse muokkaamaan sen jälkeen kun ne kerran onnistuneesti luotu...

  Ensimmäisellä kerralla valitaan yhteysväline eli piuha, irda tai bt. Kun bt on valittu, ohjelma etsii puhelimen ja tadaa, yhteys on valmis. Noh, minullakaan ei homma mennyt ihan noin helposti. Hämärän muistikuvan mukaan puhelinta ei ensi löytyny. Tämän jälkeen piti jossakin ikkunassa määrittää manuaalisesti portti, mitä kautta puhelin kytkeytyy tietokoneeseen. Bt-softan mukaan puhelin on yhteydessä virtuaalisessa sarjaportissa com4, sitten sieltä mystisestä ikkunasta vain "vapautettiin" tjsp. com4 synkronoinnin käyttöön. Tämän jälkeen ohjelma löysi luurin ja synkkaus lähti pyörimään.

  Tämä ei nyt tainnu paljon auttaa, kun en muista tarkkaan, mitä kaikkea tuli silloin tehtyä. Täytyy myöntää OT:na, että Siemens S55:n asennus bt:n päähän on ollut kaikista helpoin, z600:n melko helppo ja Nokia... noh gprs-data kulki, mutta muu ei sitten kulkenutkaan... ;)
   
 3. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  http://fma.xinium.com/ - huomioi että tuohon ei sitten vielä ole toteutettu kalenteri hallintaa :)

  Olisko tuossa jotain semmoista juttua että tuo Bluetooth:in virtuaalinen portti pitää disabloida jotta se XTND-juttu voi sitä käyttää? PIM-Syncronization palveluhan sinulla tietysti on päällä bluetoothin asetuksissa?

  Itse tolla FMA:lla muokkasin yhteystiedot ja nyt venttailen että siihen tulisi nuo kalenterihallinnat, ei oo outlookkia ja linux:in puolella pitäisi varmaan kääntää kernelli uusiks bt-tuella jotta sais synkattua Ximianin kanssa...
   

Jaa tämä viestiketju