Mobiili.fi Oulussa kehitetty tuplanäyttöpuhelin saamassa jatkoa – hinnasta ja julkaisuajankohdasta...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Muistatko vielä Oulussa kehitetyn YotaPhone 2:n? Osana suomalais-venäläistä yhteistyötä tehty puhelin tuli kauppoihin viime vuonna ja sai lämpimän vastaanoton monelta suurelta teknologiasivustolta. Puhelimen erikoisominaisuutena oli sen toiselta puolelta löytyvä E Ink -näyttö, jonka avulla puhelimen akku kesti E-lukulaitteitten tapaan äärimmäisen pitkään. Luonnollisesti puhelimesta löytyi myös normaali näyttö niihin käyttötarkoituksiin, joissa musta-valkoinen E Ink -näyttö ei toiminut.

  Bloombergin julkaisemassa haastattelussa Yota Devicesin toimitusjohtaja Vlad Martynov paljastaa YotaPhone 3:n julkaisun tapahtuvan ensi vuonna ja laitteen alustavaksi hinnaksi sivustolla arvellaan 550 dollaria. Tämä tarkoittaisi merkittävää hinnanlaskua YotaPhone 2:een verrattuna, jonka jälleenmyyntihinta alkoi Suomessa 700 eurosta. Tätä nykyä puhelimen voi toki tilata Yotan verkkokaupasta inhimillisempään 480 euron hintaan.

  Teknisistä tiedoista ja ulkomuodosta ei vielä tässä kohtaa ole tarjolla yksityiskohtia, mutta aikaisemmin YotaPhone 3:n on kerrottu tarjoavan tehokkaamman suorittimen, enemmän RAM-muistia, tarkemman näytön, paranneltun E Ink -näytön, uudistetun kameran ja ohuemman muotoilun. Jos kehitys jatkuu samanlaisena aiempiin YotaPhone-malleihin verrattuna, tulee uusi puhelin todennäköisesti olemaan teknisesti ensi vuoden lippulaivapuhelinten hyvää keskitasoa.  [​IMG]
  Yotaphone 2:n takaa löytyvä E Ink -näyttö.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju