MobiiliBlogi Ostin iPhone 6s:n – puhelin suoraan huoltoon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Kävin tänään hakemassa aamulla uuden 64 gigatavun hopeisen iPhone 6s:n, vaikka sain aivan juuri OnePlus 2:n ja ennestään minulta löytyy iPhone 6. Halusin kuitenkin päästä tutustumaan kunnolla erityisesti 3D Touch -ominaisuuteen (ja kirjoittamaan puhelimesta ihan yleisesti blogiin), jonka uskon seuraavan vuoden aikana muodostuvan lippulaivojen perusominaisuudeksi. Yllätys oli kuitenkin ikävä, kun sain todeta, että uusi puhelimeni on virheellinen.


  Mikä ostamassani iPhone 6s:ssa oli sitten vikana? Näyttö. Huomasin heti kun käynnistin laitteen, että paneeli ei ole aivan parhaassa terässä. Nimittäin sen oikeassa reunassa keskeltä ylhäälle oli tummia läiskiä. Osa ruudusta oli siis selvästi harmaampi valkoisella taustalla kuin paneeli muuten. Vertasin sitä omistamaani iPhone 6:een ja totesin, että siinä vastaavaa ei ole. Niinpä puhelin sai lähteä huoltoon. Tilanne totta kai harmitti, mutta toisaalta minulla on vuosia ollut hyvä tuuri, eikä eteen ole tullut virheellisiä puhelimia miltään valmistajalta. Aina ei voi voittaa. Olisi ilmeisesti pitänyt valita se tähtiharmaa hopean sijaan (heh), jota liikkeessä oli myös tarjolla. No, nyt kävi näin ja toivotaan, että saan virheettömän iPhone 6s:n käsiini mahdollisimman pian.

  Hankkiko kukaan MobiiliBlogin lukijoista uuden iPhonen? Heittäkää kommentteihin tunnelmia uutukaisesta, niin jaksan paremmin odottaa omaani!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju