• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostettu Tytn

tmm2k

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.6.2007
Viestit
109
Reaktiopisteet
0
Päivän sana tietenkin edullinen, mutta vaatimuksena ostettavalle puhelimelle on myöskin qwerty näppis. Kaikki tarjoukset kuunnellaan, mutta vain yksi hyväksytään ;)
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
88   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9371
Reaktiopisteet
4148
Puhelinmalli
Note 10+
HTC S730 löytyis. Vaatii uuden näytön (eBaysta ~20€), ei vaikea vaihtaa. Mukaan kasa osia. 40€ posteineen.

htc_s730_1.jpg
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
17.3.2010
Viestit
15
Reaktiopisteet
0
Tarjolla olisi HTC TyTN II. hyväkuntoinen ja vähän käytetty. hintakin olisi noin 150 euron luokkaa.
 
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
1.8.2009
Viestit
119
Reaktiopisteet
0
Tarjolla olisi SE Xperia X1, Loistavassa kunnossa, takuulla, autolaturilla ym. Hp:250€
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.3.2010
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
HTC HD2 takuuta viel 20 kuukautta jäljellä eli melkein uus, mut hinta ois 450
 

tmm2k

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.6.2007
Viestit
109
Reaktiopisteet
0
Kiitokset tarjonneille. Tytni ostettu =)
 
Top Bottom