• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

OSTETTU: Nokia N9 64Gb Black

Coach

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
14.12.2002
Viestit
71
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Nokia E73 Mode T-Mobile
*OSTETTU* jo Nokia N9 64Gb Black, hintaan 250€ ja takuuta 07/14 saakka :)
kun ei N950:aa saa:/*

Nyt hiljaisessa nOstossa se aito MeeGo puhelin!

Takuu: on, väh. 01/14 asti
Kuitti: on
Kytky: ei lukittu
Kunto: hyvä / erinomainen
Vaihto: euroihin

Paketti sisältää itse puhelimen lisäksi laturin, handsfreen, datakaapelin jne. mitä uutenakin.
Ei isompia käytönjälkiä tai naarmuja, näytössä mieluiten käytetty suojakalvoa ja käytössä silikonisuojaa uudesta alkaen.

Hintapyyntö: n. 240 euroa *
Sijainti: Pääkaupunkiseutu / muu Suomi, Finland
Toimitustavat: Postipaketti, postiennakko, Smartpost, Matkahuolto Lähipaketti tai luotettavien kanssa vienti/tuonti/nouto.
Rahti: hinnaston mukaan

Myyjän yhteystiedot: YV:llä

*) Ai miksikö, no siksi kun uuden saa jo kaupastakin hintaan [250€] esim. http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/f13/nokia-n9-gigantista-299-a-69757/index2.html täällä ja se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa http://www.gigantti.fi/cms/s-cMCsGQVpKC8AAAEy44wP_mas/kauan-odotettu-meego-alypuhelin-nokia-n9 amen.

Tarjouksia otetaan vastaan tähän ketjuun
 
Top Bottom