• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostettu Ostetaan Samsung tab S2 9.7" 4g tai S3 OSTETTU

Tila
Ei auki vastauksille.

sepisuoma

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
11.11.2015
Viestit
478
Reaktiopisteet
67
Puhelinmalli
Samsung Note9 S7 + muutama nokia
Takuu
Kyllä
Kuitti
Ei
Väri
Musta
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
1
Sijainti
Kotka
Toimitustavat
Mikä vaan
Myyjän (/ostajan) nimi?
jussi
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
m5bimmeri@gmail.com
Ostan otsikon S2 4g tai S3 tabletin, tarjoa. Asun kotkassa voin hakea kohtuullisen matkan päästä.
 
Viimeksi muokattu:
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.5.2017
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Anroid
Moi minulla oisi samsung galaxy s2 tab 9.7 noudettavissa lahdesta. Hintaa olisi 350e. Ei kolhuja tai naarmuja toimii ja näyttää kuin uudelta. Kuvia saa jos olet kiinnostunut.
 

sepisuoma

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
11.11.2015
Viestit
478
Reaktiopisteet
67
Puhelinmalli
Samsung Note9 S7 + muutama nokia
Varmat kaupat peruuntui kun kaveri myikin jollekin toiselle, että kiitos vaan. En tarkoita tässä Allua joka tarjosi tuota S2 tab 9.7. Eli vielä hakusessa tabletti saa tarjota jos löytyy...
 

hanski

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
16.12.2006
Viestit
44
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
Oneplus 7T
Vieläkö ois tarvetta? Galaxy tab S2 4G ois myynnissä, mukana näppis/kotelocombo, flipcover ja suojana lasikalvo. Oon ensi viikolla tulossa Kotkaan visiitille joten jos olet kiinnostunut niin pistä yv:llä viestiä.
 

sepisuoma

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
11.11.2015
Viestit
478
Reaktiopisteet
67
Puhelinmalli
Samsung Note9 S7 + muutama nokia
Ei ole vieläkään löytynyt...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom