• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostetaan hyväkuntoinen Nokia E90

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.2.2010
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Ostaisin hyväkuntoisen Nokia e90 puhelimen. Eli mieluiten ulkoisesti ainakin lähes uudenveroinen ja toiminnallisesti täysin moitteeton. Suotavaa olisi myös, että puhelimessa ei olisi ylikorkeaa näppäimistöä (valmistusvirhe, joka naarmuttaa sisänäyttöä).

Tarjoukset kuvien kera osoitteeseen simoleh (X) gmail.com

Asun Espoossa.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.2.2010
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Kiitos tarjouksesta, mutta yksilössä näyttäisi olevan maalikulumaa. Ja sisäkulmissa on kulumajäljet kannen tassujen vastapinnoilla. Tällä hetkellä haen paremman kuntoista, mutta seuraan tuotakin huutokauppaa.
 

ArtoSy

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.3.2005
Viestit
73
Reaktiopisteet
0
Kiitos tarjouksesta, mutta yksilössä näyttäisi olevan maalikulumaa. Ja sisäkulmissa on kulumajäljet kannen tassujen vastapinnoilla. Tällä hetkellä haen paremman kuntoista, mutta seuraan tuotakin huutokauppaa.

Siis tuo maali kuluma tosi vähäistä pyöreissä kulmissa alapuolella noin 4-5mm matkalta.
 
Top Bottom