Mobiili.fi Ostajan järkytys: Virallinen iPhone 6s -paketti sisälsi vain munalukon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Verkkoshoppailu on kätevää, mutta toisinaan varovainenkin ostostelija voi tulla huijatuksi. Viime aikojen mielenkiintoisin tapaus on lienee 11street-verkkokaupan asiakas, joka osti upouuden iPhone 6s:n mutta löysi myyntipakkauksestaan puhelimen sijaan riippulukon.

  SoyaCincau kertoi eilen miehestä, joka tuli huijatuksi ostaessaan iPhone 6s:ää verkosta. 11street-sivuston Shocking Deals -osastosta löytynyt laite oli kolmannen osapuolen myymä ja pienessä alennuksessa iPhone 6s:n normihintaan nähden.

  Ostoksen tehnyt Alans Ng koki kuitenkin suuren pettymyksen, kun upouudesta pakkauksesta paljastui iPhonen sijaan tavallinen riippulukko. Mielenkiintoisesti paketti oli aito ja nähtävästi edelleen muoviin pakattu. Pakkausta ei siis ole avattu matkalla, vaan petkutus on peräisin toimituksen alkulähteiltä.

  Ostaja avautui tapauksesta Facebookissa ja 11streetin asiakaspalvelussa. Verkkokauppa vastasikin vuorokauden sisällä ja hoiti Alans Ng:lle uuden laitteen. Myyttinen riippulukko taas on toimitettu poliisille, sillä tapausta käsitellään rikoksena.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju