Ostaako Siemens S55?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Mauri82, 18/10/04.

 1. Mauri82

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/03
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Synttäri lahjaksi kattelin Äidille uutta kännykkää vanhan Nokialaisen tilalle. Ensisijaisena tavoitteenani oli löytää uusi Sony Ericsson T68i. Tuota puhelinta en ole kuitenkaan löytänyt joten katseeni kääntyi sitten Siemens S55 kännyyn jota näyttäisi olevan saatavilla puhelinkioskista. Nätti puhelin, pitkä akun kesto ja kestävältä sekä luotettavalta vaikuttava laite on saamassa kohta kodin. Mutta ennen lopullista ostopäätöstä haluaisin kuitenkin tietää, että onko puhelin "edelleenkin" ostamisen arvoinen laite, vaiko löytyisikö markkinoilta jokin parempi puhelin peruskäyttäjälle. Noita Nokian värittömiä taikka Siemensin halvimmanluokan kännyköitä en kuitenkaan haluaisi ostaa. Tavoitteena kun kuitenkin olisi, että tuo känny kunnialla kestäisi ainakin parinvuoden käyttöajan.
   
 2. Augu

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/04
  Viestit:
  86
  Tykkäykset:
  0
  Hevä laite on. Itse tuollaisen omistin noin puoli vuotta ja todella hyvä kuva jäänyt. Kännykkässä on hyvät ominaisuudet ja todella pieni koko, joka oli todellinen plussa ja vielä kevyt. Näyttö ei ehkä mistää parhaasta päästä kuvien katseluun, mutta se toimii hyvin normaalissa käytössä ja pelailussa.

  Akkukin kestää pitkään lataamatta ja muutenkin kompatki känny :) Itse suosittelen!
   
 3. Puonti

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/10/02
  Viestit:
  292
  Tykkäykset:
  0
  Suosituksia tulee myös täältä.

  Itse ostin ko. puhelimen heti kun se Suomeen saapui (2-3 vuotta sitten?) ja on käytössä vieläkin - erittäin toimiva PUHELIN (ja GPRS modeemi) on kyseessä, siis. Pari kuukautta sitten ostin uuden akun, mutta sen lisäksi ei mitään huoltotoimenpiteitä ole tarvinnut tehdä (omatoimisen softan päivityksen lisäksi, tosin sitäkään ei tehty ongelmien takia). Akun vaihtoa lukuunottamatta puhelin ei ole tainnut kertaakaan olla sammuneena / sammunut itsekseen, joten omalla kohdallani "uptime" on ollut Linux palvelimien luokkaa ;) (koputtaa puuta)

  Vaikka tässä parhaillaan puhelimenvaihtoa harkitsenkin, syy ei siis ole S55:ssä. Hieman tosin harmittaa kun tuo näytön päällä oleva suojakalvo (siis se jonka "normaalit" ihmiset repivät irti ensimmäisen viikon aikana) on näin pari vuotta oston jälkeen alkanut pahasti repsottaa. Selvä merkki siitä, että on aika vaihtaa puhelin! :)
   
 4. JonesI Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  207
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Suosittelen. Vain akusta miinusta, vakioakku ei "normaali"käytöllä (mitä se sitten lieneekään), kestä kuin max. 2 vrk.
  Mutta muuten aivan huippuluuri tosikäyttäjälle ja KESTÄÄ!!! On saanut monoa, lentänyt lattialle ainaki 20 kertaa, uinut vessanpöntössä ja svengaa edelleen ku hirvi! (Ollut siis nyt viimeisen vuoden verran vaan bileluurina, en sentään ykkösluuriani noin kohtele ;) )
   
 5. Yube

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ei ehkä ihan helppokäyttöisin luuri. Itse meni pari päivää oppia käyttämään sitä tehokkaasti.[/u]
   

Jaa tämä viestiketju