Osoitekirjan siirto puhelimesta sim-kortille (nokia 9300)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Milla1981, 11/5/09.

 1. Milla1981

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/5/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tietääkö joku pystyykö tuossa vanhassa kommunikaattorimallissa siirtämään osoitekirjan puhelimesta sim-kortille ja jos niin miten? Tunnin verran tutkinut käyttöohjeita ja nettiä, enkä ole löytänyt vastausta. Tarvitsisi ehdottomasti pystyä siirtämään, kun numeroita on muistissa melkein 1000.
   
 2. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Eiköhän tuota pitäisi pystyä, kuten muissakin Nokioissa.

  Ohjekirja kertoo:
  "Voit kopioida tai siirtää yhteystietoja tietokannasta toiseen.
  Jos haluat säilyttää osoitekortin alkuperäisessä tietokannassa, valitse Kopioi kohteeseen ja osoitetietokanta, johon yhteystieto
  kopioidaan.
  Jos haluat siirtää osoitekortin alkuperäisestä tietokannasta, valitse Siirrä tietokantaan ja osoitetietokanta, johon yhteystieto
  siirretään. Osoitekortti ei jää alkuperäiseen tietokantaan."

  Ja homman helpottamiseksi kannattaa valita kaikki nimet kerralla. Eri asia onkin sitten se että SIM korttiisi todennäköisimmin mahtuu vain 250 nimeä. Jos olet uuteen puhelimeen vaihtamassa niin helpointa varmaan olisi synkata osoitekirjat uuden luurin kanssa PC Suitella.
   
 3. Milla1981

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/5/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ei onnistu :( Kun menen tiedon kopiointiin niin siellä pystyy siirtämään tietoa ainoastaan 9200-mallin laitteeseen infrapunan avulla.
   
 4. J/P

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/12/04
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Itse pari päivää sitten siirsin puhelimen tiedot sim-kortille. Contacts pikavalintaa painamalla ja sieltä puhelimen muistissa olevien kontaktien kohdan tiedot. Menu näppäintä painamalla "valitse kaikki". Sitten tais olla jokin tyyliin siirto Sim-kortille siellä valikossa. Tää ei tietenkään auta sillai kun kaikki ne numerot ei mahdu sim-kortille. Itse nyt jo pari kertaa joutunut commareiden kanssa tätä miettimään, kun ei aina muista tuota menu näppäimen olemassa oloa.
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Tosiaan simmille menee max 250 kpl. Ja jos on lisätietoja, esim osote, sp tahi useita numeroita, niin vain se yksi puhelinnumero käsittäkseni siirtyy.
   
 6. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16232
  Tykkäykset:
  5171
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  Tähän uskaltaisin väittää vastaan. Muistaisin joskus käyneen itsellä niin, kun siirtelin puhelimesta simille osoitekirjasta, niin käyttäjien kohdalla, joilla oli useampi numero, tuli simille muodossa esim. Äiti, Äiti1, Äiti2 jne....
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ketjussa tullut jo ilmi, osoitekirjaa ei voi siirtää SIMille, SIM tietoja voi siirtää rajatusti.
  SIM tenkiset rajoittee yksinkertaisesti estää, SIMissä siis yksi nimikenttä ja yksi numerokenttä per rivi, näitä enintään 250-255 kpl. (siis normaaleissa operaattori SIMeissä)

  Joten seuraava kysymys on miksi haluat ne SIMille ? vastaus riippuu hyvin paljon siitä mitä haluat tehdä.

  Jos ajatuksena on laitteen vaihto, niin kaikkein vaivattomin ja yksikertaisin konsti on sopia myyjän kanssa että hän hoitaa osoitekirjan siirron uuteen laitteeseen. jos käyttät tuon kokoista osoitekirjaa niin kannattaa käydä myös läpi rakaisuja miten huolehditaan että osoitekirjasta on aina ajantasalla helposti saatavilla oleva kopio, ratakisu riippuu vähän käyttäjästä.

  Perinteisesti SIMille kopiodaan joitain tärkeimpiä numeroita, lähinnä sitä silmällä pitäen jos laite rikkoontuu niin on jotain mistä lähteä.
   

Jaa tämä viestiketju