Osoitekirja vahingoittunut. ..vai onko?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tonberry1, 16/3/05.

 1. tonberry1

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/6/04
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Tänään päivällä vielä lähettelin viestejä puhelimellani kuten normaalisti ilman ongelmia. Nyt kuitenkin illemmalla kun katsoin puhelintani, huomasin että "1 puhelu saapunut" tms, eli joku oli yrittänyt soittaa. Kuitenkin niin osoitekirja, kuin puhelinloki sekä viestinkirjoitus -ohjelma näyttivät Järj. virhettä, eivätkä suostuneet avautumaan.

  Noh, tuossa hetki sitten huomasin että puhelimen viesti- ja lokiominaisuudet toimivat taas, mutta Osoitekirjassani on tasan 0 kontaktia. Hassua tässä on se, että viesteistä ja puhelokeista saisin kyllä kyseisten ihmisten tiedot, mutta jostain kumman syystä minulla ei ole kauheata hinkua alkaa kirjoittamaan kymmenien ihmisten tietoja uudestaan...

  Mitään erityistä en tehnyt, mikä olisi tämän voinut aiheuttaa. Ainoa asia minkä tein näiden kahden tapahtuman välissä oli puhelimen logon vaihtaminen manuaalisesti, joka on ainakin aina tähän asti onnistunut ilman yhtäkään ongelmaa. Ja kyseisen puhelun soittajaksikin selvisi pomoni.

  Eli onko kenelläkään kokemusta samanlaisesta, että osaisi sanoa, onko tuohon keinoa pelastaa osoitekirjani? Tietysti sim-kortilla on noin puolet numeroista, mutta uusimpia siellä ei ole, mikä tarkoittaisi edelleen useiden tuntien työtä.

  Puhelimeni siis on N-Gage QD ja operaattori Telefinland.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Palauta varmuuskopio.
  Imeisesti laitetta olet boottaillut välillä ? (akku irti jne)
   
 3. Nemesis-88 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  5650
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1020
  Kannattaisi aina ottaa varmuuskopio tai kopioida uudet numerot aina myös SIM:lle, eikä vain lisätä niitä osoitekirjaan.

  Jos saat pelastettua kontaktit niin suosittelisin ensiksi varmuuskopiota muistikortille tai tietokoneella ja sitten alkup. asetusten palauttamista (*#7310#) ja sen jälkeen varmuuskopio takaisin.
   

Jaa tämä viestiketju