Osoitekirja (6670) ja yhteystietojen siirto PC:lle -ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja m0k0ttaja, 23/3/05.

 1. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3145
  Tykkäykset:
  252
  Puhelinmalli:
  OP3T
  Elikkäs tein tänä aamuna synkronoinnin PC:ltä puhelimeen, jonka jälkeen huomasin, että sadat turhat ja päällekäiset yhteystiedot olivat siirtyneet puhelimeen (lähinnä tupla/tripla @-osoitteita). No siivosin sitten manusti puhelimessa tiedot, ja yhdistelin kiltisti tiedot aina yhden tyypin kohdalle. Ylimääräiset tiedot poistin puhelimesta.

  Sitten äsken päätin kopioida näin muokatut yhteystiedot puhelimesta PClle. En tehnyt sitä content copierin tai synkin kautta, vaan avasin muistikortin ja copypastesin kaikki yhteystiedot koneelle. Huomasin, että ne ovat edelleen tiedostoina useina päällekäisinä ja ne mukamas poistetut olivat yhä siellä.

  Miten saan nyt juuri ne siivotut yhteystiedot (+ osoitteet + faksit + meilit ja mitkä lie synttäripäivät/hlö) siirrettyä puhelimesta pc:lle? Jännä juttu, kun puhelimessa selaa yhteystietoja, ne ovat "siivotussa muodossa", mutta koneella selatessa siivottomassa muodossa.

  EDIT: Auttaako asiaa, jos tietsikassa yhteystiedot editoi Nokian editorilla ja poistaa turhat datat, jonka jälkeen sitten ne pysyisivät siivotussa muodossa?

  (Huomenna pitäisi kopioida muistikortin tiedot PC:n välityksellä uudelle muistikortille)
   

Jaa tämä viestiketju