Osallistu mobiilitutkimukseen Tampereella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja waljas, 21/8/06.

 1. waljas

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) Ihmiskeskeisen teknologian laitos etsii haastateltavia tutkimusprojektiin, jossa tutkitaan ihmisen muistojen tallettamista ja jakamista mobiililaitteilla.

  Etsimme henkilöitä, jotka tunnistavat itsensä seuraavasta kuvauksesta:

  Käytät ahkerasti kamerakännykkää, otat sillä kuvia, jaat ottamiasi kuvia tai muuta mediaa jollain tavalla ja vastaanotat niitä toisilta. Esim. lähetät MMS:nä, siirrät PC:lle tai lähetät BlueToothilla.

  Haastattelu suoritetaan Tampereen alueella, sellaisessa ympäristössä, jossa sinulla on tapana sovellusta käyttää, esim. kotona tai Tammerkosken rannalla kännykän kanssa. Paikasta sovitaan tapauskohtaisesti. Haastattelun kesto on 1,5 - 2 tuntia. Haastattelut suoritetaan elokuun ja syyskuun alun aikana, joten toivomme pikaista yhteydenottoa.

  Jos siis tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat päästä vaikuttamaan mobiiliteknologian kehitykseen, ota rohkeasti yhteyttä! Haastatteluun osallistuneet saavat kiitokseksi 2 kpl Finnkinon elokuvalippua.

  Ottaessasi yhteyttä kerrothan yhteystietosi, ikäsi, mahdolliset haastattelupäivät ja -ajat. Annan sähköpostitse lisätietoja haastattelun kulusta ja käytännön asioista.

  Minna Wäljas, tutkija
  Ihmiskeskeisen teknologian laitos, Tampereen teknillinen yliopisto
  minna.waljas@tut.fi
   

Jaa tämä viestiketju