Osallistu käytettävyystutkimukseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja psuontam, 23/3/06.

 1. psuontam

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kiinnostaisiko sinua vaikuttaa, miten tulevat puhelimet tai verkkosivustot tulevat toimimaan? Teemme käytettävyystutkimusta ja meillä on tällä hetkellä menossa tutkimus, johon kaivattaisiin kehittyneiden puhelimien tai PDA-laitteiden käyttäjiä.

  Käytettävyystestauksessa on tarkoituksena testata tuotteiden ja palveluiden helppokäyttöisyyttä ja miellyttävyyttä keskustelun ja palvelussa normaalisti suoritettavien toimintojen avulla. Testeissä ei tutkita käyttäjää, vaan ainoastaan tuotetta. Lisätietoa käytettävyystutkimuksesta saat muun muassa yrityksemme kotisivulta www.adage.fi.

  Mitä puhelinmallia sinä käytät? Olisiko sinulla mahdollisuus osallistua 28.3. - 30.3. välisenä aikana tunnin-puolentoista tunnin mittaiseen haastatteluun?

  Saat osallistumisesta palkkioksi joko 30 euron lahjakortin Stockmannille tai neljä elokuvalippua. Haastattelu pidetään joko Helsingin Arabianrannassa osoitteessa Hämeentie 153 C tai Helsingin keskustassa Stockmannia vastapäätä Mannerheimintie 12 B.

  Mikäli kiinnostuit, niin lähetä minulle sähköpostia tai soita. Jos haluat jatkossa tietoa suoraan itsellesi, minkälaisia käytettävyystutkimuksia on menossa, niin kerro myös se tai käy täyttämässä yhteystietosi kotisivujen kautta.

  Ystävällisin terveisin,
  Petteri Suontama

  PS. korvaa alla olevassa sähköpostiosoitteessa (a) merkki @-merkillä
   
 2. estlande

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/4/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Haetaan käyttäjiä edelleen

  Etkö päässyt viime kerralla osallistumaan käytettävyystutkimukseen? Uusia testejä tulee nopealla tahdilla, joten tässä uusi mahdollisuus. Tällä kertaa haetaan käyttäjiä, joilla on seuraavanlaisia ominaisuuksia:
  - työssäkäyvä
  - käyttänyt aktiivisesti vähintään 6kk sellaista puhelinta, joka pystyy lukemaan word- ja pdf-dokumentteja
  - käyttää älypuhelinominaisuuksia (dokumentin luku, selain, sähköposti jne.) melko säännöllisesti

  Jos kuulut tähän kohderyhmään, otathan minuun pikaisesti yhteyttä! Paikka, palkkio jne. ovat samat kuin Petterin viestissä. Tämän viestin voi myös lähettää eteenpäin. Vaikka et kuulisikaan käyttäjäryhmään, mutta olisit kiinnostunut testikäyttämisestä, voit ilmoittautua osoitteessa http://www.adage.fi/osallistu niin otamme yhteyttä kun sopiva testi löytyy.

  Ystävällisin terveisin,
  Sara Estlander

  sara.estlander (ät) adage.fi (Korvaa "(ät)" @-merkillä!)
  Adage Oy
  Hämeentie 153 C
  00560 HELSINKI
  Adagen toimiston puh.: 09 724 7325
   
 3. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  En ole osallistymassa, mutta ajattelin kun joutuu väkisin tulemaan paikanpäälle, eikö soittaminen olisi kätevämpää. Uskoisin että saisitte paljon enemmän osallistujia, nyt saatte maksimissaan PK seudulla asuvia.
   
 4. psuontam

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Paikan päällä

  Puhelinhaastattelussa ei voi kysyä niin helposti että miltä tämä näyttää ja tuntuu.
   
 5. estlande

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/4/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Re: Haetaan käyttäjiä edelleen

  Korjaus tähän: Tuo dokumentinlukutoiminnon vaatimus osoittautui hieman hankalaksi. Tarkoituksena on, että testikäyttäjillä olisi käytössään älypuhelin, ja etenkin naispuolisia osallistujia kaivataan. Kuvaus ja lista älypuhelimista löytyy täältä: http://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone. Puhelimessa siis ei tarvitse olla Word- tai PDF-tiedostoja lukeva sovellus. Ei kun ilmoittautumaan, jos kuulut tähän ryhmään! :)
   

Jaa tämä viestiketju