Osallistu käytettävyystutkimukseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja psuontam, 21/2/06.

 1. psuontam

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kiinnostaisiko sinua vaikuttaa, miten tulevat puhelimet tai verkkosivustot tulevat toimimaan? Teemme käytettävyystutkimusta ja meillä on tällä hetkellä menossa tutkimus, johon kaivattaisiin kehittyneiden puhelimien tai PDA-laitteiden käyttäjiä.

  Käytettävyystestauksessa on tarkoituksena testata tuotteiden ja palveluiden helppokäyttöisyyttä ja miellyttävyyttä keskustelun ja palvelussa normaalisti suoritettavien toimintojen avulla. Testeissä ei tutkita käyttäjää, vaan ainoastaan tuotetta. Lisätietoa käytettävyystutkimuksesta saat muun muassa yrityksemme kotisivulta www.adage.fi.

  Mitä puhelinmallia sinä käytät? Olisiko sinulla mahdollisuus osallistua 27.2. - 3.3. välisenä aikana tunnin mittaiseen haastatteluun?

  Saat osallistumisesta palkkioksi joko 30 euron lahjakortin Stockmannille tai neljä elokuvalippua. Testi pidetään Adage Oy:n tiloissa Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa Hämeentie 153 C.

  Mikäli kiinnostuit, niin lähetä minulle sähköpostia tai soita. Jos haluat jatkossa tietoa suoraan itsellesi, minkälaisia käytettävyystutkimuksia on menossa, niin kerro myös se tai käy täyttämässä yhteystietosi kotisivujen kautta.

  Ystävällisin terveisin,
  Petteri Suontama

  PS. korvaa alla olevassa sähköpostiosoitteessa (a) merkki @-merkillä
   
 2. psuontam

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju