1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Osallistu iPhonen puheohjausjärjestelmän kehittämiseen Helsingissä!

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja jarnomuhonen, 3/12/10.

 1. jarnomuhonen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Etsimme iPhone -puhelimien puheentunnistusjärjestelmän kehitystutkimukseen Itä-Suomesta kotoisin olevia tai alueella yli kaksi vuotta asuneita eri ikäisiä ihmisiä!

  Tutkimuksen tavoitteena on kartoittaa murteelle ominaisia piirteitä ja sanojen toistuvuutta. Tutkimuksessa henkilö toistaa testiohjelman antamia lauseita ja vastaa vapaamuotoisesti ohjelman esittämiin lauseisiin. Tutkimuksessa ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, eikä tekniikan ennalta tuntemista vaadita.

  Järjestämme tutkimuksen 7. joulukuuta alkaen Kalliossa, Brahenkentän läheisyydessä sijaitsevassa toimitilassa. Tutkimus kestää 2,5-3h / hlö ja tutkimukseen osallistuvalle maksetaan 50USD korvaus (verokortilla).

  Yhdysvaltalainen Nuance Communications toimii iPhone -puhelimien puheohjauksen kehittäjänä. Järjestelmän tutkimus kattaa koko Euroopan.

  Pyydämme halukkaita ottamaan pikaisesti yhteyttä os. jarno.muhonen@gmail.com otsikolla ”puheohjauksen tutkimus”!
   
 2. Nasutin

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/10/05
  Viestit:
  366
  Tykkäykset:
  2
  Tässä onkin kehittämistä ja paljon. Pari kertaa olen kokeillut tätä ominaisuutta ja huonoksi todennut. Vuosia jo tällainen ominaisuus on puhelimissa ollut mutta eteeni ei vielä ole toimivaa tullut.

  "toista Eppu Normaali" puhelin vastasi että "soitetaan pomolle".
  "toista Kaija Koo" puhelin vastasi että "soitetaan 16400".
   

Jaa tämä viestiketju