Osallistu arvontaamme ja voita 69 euron CTEK Battery Sense -akkusensori!

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103


Mobiili.fi arpoo nyt yhdelle onnekkaalle 69 euron arvoisen CTEKin BATTERY SENSE -sensorin.

Arvontaan voi osallistua alle liitettyyn Facebook-julkaisuun reagoimalla. Lisäksi osallistuakseen pitää tykätä Mobiili.fin Facebook-sivusta. Osallistumisaikaa 27.2.2017 asti, jonka jälkeen otamme yhteyttä voittajaan ja julkaisemme tiedon voittajasta.


CTEKin BATTERY SENSE -sensorin voi kiinnittää auton akkuun ja synkronoida tiedot älypuhelimeen sovellukseen, josta on juuri ilmestynyt uusi 2.0-versio.

BATTERY SENSE -yksikkö on helppo asentaa ja informaatio toimitetaan iPhone- tai Android-sovellukseen, jonka voi ladata ilmaiseksi. Kun BATTERY SENSE on kytketty, se tarkkailee ajoneuvon akusta saatavaa tietoa akun varaustilasta ja kunnosta. Tiedot synkronoidaan automaattisesti matkapuhelimeen Bluetoothin välityksellä ja tarjoillaan käyttäjälle helposti ymmärrettävänä graafina. BATTERY SENSE 2.0 -sovellusversion uudet jännittävät ominaisuudet antavat entistä tarkemman kuvan akun kunnosta, jolloin ajoneuvon akun valvonta on kirjaimellisesti hyppysissäsi.

BATTERY SENSE 2.0 -sovelluksen uudet toiminnot

  • Käyttäjien pyynnöstä BATTERY SENSE -yksiköstä saa nyt reaaliaikaisena ulos akun jännite- ja lämpötilalukemat.
  • Jos käyttäjä tarvitsee tietoa tietyiltä päiviltä, hän voi nyt zoomata helppolukuista graafia ja lukea tiedot akun varaustilasta halutulta ajanjaksolta.
  • BATTERY SENSE -yksikköä voi hyödyntää laajasti eri ajoneuvojen, moottoripyörien ja starttimoottoreiden akkujen kanssa, kunhan akun kapasiteetti on 5 Ah tai enemmän. Battery Sense 2.0 -sovelluksella voi nyt manuaalisesti määrittää akun kapasiteetin 5 ja 200 Ah:n väliltä, mikä mahdollistaa tarkemman seurannan.
  • BATTERY SENSE tunnistaa nyt myös tilanteet, joissa akku tarjoaa autolle standby-virtaa, kuten ajovalojen ollessa päällä. Tällöin saadaan tarkempi kuva akun varaustilasta.
  • BATTERY SENSE -sovellusversio pystyy lähettämään käyttäjille push-ilmoituksia esimerkiksi, kun akun varaustila putoaa kriittiselle tasolle, tai kun lukemaa ei ole saatu seitsemään päivään.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom