Mobiili.fi Osaatko nimetä kaikki nämä Nokia-puhelimet? Edes Nokia Mobile itse ei osannut oikeaa vastausta!

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
Katso käyttäjittäin: Katso käyttäjittäin
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  5141
  Tykkäykset:
  9
  Nokia-puhelimet ovat palaamassa täydellä voimalla markkinoille. Virallinen, Nokia-puhelimia nykyisin tekevän HMD Globalin ylläpitämä Nokia Mobile -tili Facebookissa muistelee myös vanhoja jo menneitä Nokia-puhelimia eri ajoilta aina viime vuosituhannen puolelta Windows-puhelinten aikaan asti vauhdikkaalla animaatiolla.

  ”Osaatko nimetä KAIKKi nämä puhelimet?” HMD Global kyselee Facebook-päivityksessään. Koska testi on hauska eikä edes aivan helppo, tarjoamme sen alla haasteena myös asiantunteville lukijoillemme.

  Kommentoi vaikkapa alle oma vastauksesi. Ensimmäisenä oikean vastauksen kommentoivalle voittajalle ei tosin ole tarjolla tällä kertaa muuta kuin mainetta ja kunniaa Nokia-tietäjänä (koska skabassa olisi myös liian helppo huijata…).

  Nokia Mobile on jo jakanut Facebookissa myös ”vastauksen” animaatiossa pyörivistä puhelimista, mutta yllättäen annettu lista ei ole oikea: sillä on mukana ainakin kaksi täysin väärää ja yksi epätarkka mallinimi. Tietäjät tietää…

  Alla animaatiossa on 20 kuvaa. Pari puhelinta toistuu kahteen kertaan. Tunnistatko sinä kaikki? Edes Nokia Mobile ei tunnistanut!

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju