Mobiili.fi Osa Samsung Galaxy Note7:n värivaihtoehdoista tulossa mahdollisesti viikkojen toimitusajalla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Blue Coral -sävyisen Note7:n toimitusajat saattavat olla jopa viikkoja.


  Ilmeisesti Galaxy Note7:n kova suosio on päässyt yllättämään Samsungin, ja erityisesti vieläpä sen uuden värisävyn kohdalla. Samsung kertoi jo aiemmin, että Note7:n toimitusten alku tulee viivästymään alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta joidenkin värisävyjen kohdalla toimitusajat voivat olla hyvinkin pitkiä.

  Galaxy Note7:n toimitukset ensimmäisen aallon maissa, muun muassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa, alkoivat tänään perjantaina. Kuitenkin hopeisen sekä erityisesti uuden sinisen Note7:n toimitusajat Kanadassa saattavat olla jopa kolme viikkoa, kertoo Android Central.

  Suomen osalta ei vielä ole tarkempia tietoja saatavuudesta, mutta toimitusten alkua on joka tapauksessa siirretty jo noin viikolla alkujaan ilmoitetusta syyskuun toisesta päivästä. Jälleenmyyjien mukaan toimitukset alkavat 6. tai 9. syyskuuta, mutta jälleenmyyjien sivuilla ei ole eritelty eri värivaihtoehtojen saatavuustietoja.

  Android Central muistuttaa, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun Samsungilla on vaikeuksia vastata kovaan kysyntään. Sekä Galaxy S6 edgen että S7 edgen kohdalla toimitusajat saattoivat venyä, ja molemmilla kerroilla syynä tiettävästi olivat kaarevan etupaneelin tuotantoon liittyvät ongelmat. Note7:n kohdalla kyse on ilmeisesti kuitenkin vain odotettua suuremmasta kysynnästä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju