Mobiili.fi Osa postitoimistoista kieltäytyy kuljettamasta mitään Samsungin puhelimia – Galaxy Note7:n...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on päässyt aloittamaan uudelleen Galaxy Note7:n toimitukset, mutta puhelinmalli aiheuttaa edelleen päänvaivaa omistajilleen. Nyt Briteistä kantautuu tieto, että saarivaltion merkittävin postinjakelija Royal Mail vierastaa Galaxy Note7:n kuljettamista paketeissa.

  Galaxy Note7 on jo joutunut muun muassa monien lentoyhtiöiden kieltolistalle, mutta nyt myös postinjakelijat ja kuriiriyhtiöt kieltäytyvät kuljettamasta Note7-laitteita. Android Authority -sivuston saaman vihjeen mukaan Royal Mailin postitoimistoissa on käytäntönä kysyä lähetettävien pakettien sisällöistä, ja Galaxy Note7:n sisältäviä paketteja ei huolita toimitettaviksi.

  Joissain tapauksissa postitoimistot kieltäytyvät toimittamasta mitään Samsungin puhelimia. Android Authority varmisti asian kuudelta postikonttorilta, ja kaksi näistä ilmoitti, ettei mitään Samsungin puhelimia huolita kuljetettaviksi.

  Ongelma on merkittävä jo siksikin, että Galaxy Note7:n vaihtokampanja on edelleen käynnissä, ja moni puhelimen ostanut varmastikin mielellään käyttäisi puhelimen palauttamiseen juuri Royal Mailia. Lisäksi huhujen mukaan myös isot kansainväliset kuriiriyhtiöt olisivat kieltäytyneet kuljettamasta Note7-laitteita, mutta tähän asiaan ei vielä ole saatu vahvistusta yhtiöiltä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju