Osa näppäimistä lakkasi toimimasta

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja simopot, 11/1/05.

 1. simopot

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/04
  Viestit:
  267
  Tykkäykset:
  0
  Yhtäkkiä Nokia 3510 -puhelimesta osa näppäimistä lakkasi toimimasta. Puhelin ei reagoi mitenkään näppäinten 4, 8, 9, *, vasen softkey, vihreä luuri ja nuoli ylös painalluksiin. Paitsi satunnaisesti puhelin tulkitsee näppäinten 4, * ja vasen softkey painalluksen 7:ksi.
  Tämä ongelma vaikeuttaa puhelimen käyttöä aika lailla. :)
  Yritin kopioida puhelinnumerot puhelimen muistista SIM-kortille, mutta kun tuo vasen softkey ei toimi, niin eipä tuokaan onnistunut. Yhden kerran kuitenkin pääsin valikkoon Nimet -> Kopioi eli puhelin reagoi kerran vasempaan softkeyhyn, mutta ei enää toista kertaa. :(

  Mistä tuollainen voi oiken johtua, että yhtäkkiä niin moni näppäin lakkaa toimimasta? Vielä tänä aamuna kaikki näppäimet toimivat.
  Kun näppäinmaton alla oleviin reikiin tökkii kynällä, niin näppäimet "naksahtavat" ihan normaalisti, mutta mikään yllämainituista näppäimistä ei toimi, joten tuskin tuo mikään mekaaninen vika on.

  Olisiko tuota mahdollista korjata kotikonstein? Huoltoon tuota ei ainakaan kannata viedä.
   
 2. jamo2001

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/03
  Viestit:
  457
  Tykkäykset:
  0
  Oiskohan puhelin joskus kastunut?

  t:Jamo
   
 3. tonyyq Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/9/04
  Viestit:
  1915
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone
  Edellinen puhelin oli tuollainen . Elikkä ekan kerran meni takuuseen mutta toisen kerran tipuin puhelimen kaa järveen niin siit hajos uudestaan 3 näppäintä, muuten kunnossa.
   

Jaa tämä viestiketju