Osa Black Friday -tarjouksista on valealennuksia – hintavertailupalvelu taistelee vastaan kätevällä uudella toiminnolla

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
23208
Reaktiopisteet
226
Hinta.fi tarjoaa uuden toiminnon, jolla voi valita esitettäväksi vain tuotteet, joiden hinta on historiansa alimmalla tasolla. Uusi valinta korostettu kuvassa punaisella.
Hinta.fi tarjoaa uuden toiminnon, jolla voi valita esitettäväksi vain tuotteet, joiden hinta on historiansa alimmalla tasolla. Uusi valinta korostettu kuvassa punaisella.


Black Friday -kampanjat käyvät kuumana, mutta mukaan mahtuu myös tarjouksia, joiden tarkoituksena on harhauttaa kuluttajia näennäisellä edullisuudella.

Hintavertailupalvelu Hintaopas kertoi aiemmin dataansa perustuen havainneensa 11 prosentin Black Friday -viikon tarjouksista olleen niin sanottuja feikkitarjouksia, joissa tuotteiden hintaa oli ensin nostettu ja tämän jälkeen alennettu, jotta alennus näyttäisi suuremmalta. Lisäksi Hintaopas kertoi 18 prosentilla tuotteista hinnan nousseen Black Friday -viikolla korkeammaksi kuin marraskuun alussa.

Nyt toinen hintavertailupalvelu, Mobiili.fin yhteistyökumppani Hinta.fi on tuonut Black Fridayn yhteydessä palveluunsa erittäin kätevän uudistuksen taistelemaan valealennuksia vastaan.

Hinta.fissä voi nyt valita Tarjoukset-haun uudella valinnalla esitettäväksi vain tuotteet, joiden tarjoushinta on niiden hintahistorian alin.

Uusi toiminto löytyy Hinta.fin Tarjoukset-sivulta, jolla voi hakea eri tuotekategorioista tarjouksia halutulla vähimmäisalennusprosentilla.

Hinta.fi on jo aiemmin tarjonnut kaikkien tuotteiden yhteydessä tarkasteltavaksi niiden koko hintahistorian, mutta uudella toiminnolla on helppo karsia suuresta tarjousmäärästä esiin aidosti hyvät diilit, joissa hinta on toistaiseksi halvimmalla tasolla.

Hinta.fin mukaan kyseessä on ensimmäinen uusista ominaisuuksista, joilla palvelu tulee jatkossa taistelemaan valealennuksia vastaan ja tulevaisuudessa tarjousten suodatus laajenee entistä. monipuolisemmaksi.

Valealennusten ilmiöön ollaan puuttumassa laajemmin myös lainsäädännöllä. Vuoden 2023 alusta alennusten yhteydessä markkinoinnissa on ilmoitettava myös alin hinta, jolla kauppa on markkinoinut tuotetta hinnanalennusta edeltäneiden 30 päivän aikana ja alennusprosentti on ilmoitettava tähän hintaan verrattuna.

Näytä uutinen Mobiili.fi:ssä
 
Top Bottom