Orangen mainos hesarissa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja lassej, 12/3/03.

 1. lassej

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  174
  Tykkäykset:
  0
  Terve!

  Huomasiko kukaan muu orange mainostavan tekstiviestimuistutuksiaan tämän päivän hesarissa?

  Tuosta herää kysymys, että miksi hitossa suuri ulkomainen operaattori mainostaa suomalaisille englanninkielistä muistutuspalveluaan (millaisia taitaa suomenniemi olla jo valmiiksi pullollaan)?

  Mainoksessa mainittu palvelun osoite on http://www.orange.com/reminders
   
 2. nzip

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  245
  Tykkäykset:
  0
  Huomasin kyllä, ja kovin ihmttelin.

  Ensimmäisenä tuli mieleen, että Orange-brandiä ollaan heruttamassa suomeen valmistelussa entisen Telia Finlandin kaupassa. Teoriaa vastaan sotii rankasti se, että Orangella ja sen omistajilla on velkaa ja tappiota niskassa enemmän kuin järki käsittää. Soneran tappiot 3g-peleissä on loppujen lopuksi ihan nappikauppaa. Ehkä tarkoituksena on selvittää, moniko suomessa olisi kiinnostunut Orangesta, että kannattaako suomen markkinoille tunkeutua.

  Telia Finlandin kaupasta ei olekkaan kuulunut mitään...
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Oma veikkaus on, että Orange tunnustelee markkinoita palveluoperaattorina toimimisen muodossa. Siis tarkoitan erilaisia mobiilipalveluja, en varsinaista operaattoritoimintaa.

  Kävin lukaisemassa tuolta saitilta kapulakieltä ja siellä sanottiin, että keräävät useista maista tietoja käyttäjien ja lähetettyjen muistutusten määrästä. Siis lukumäärä ja sijainti (valtion tarkkuudella) halutaan saada selville. Vaikuttaa selvästi mahdollisten markkinavolyymien haistelulta.
   

Jaa tämä viestiketju