Mobiili.fi Oppo R7 -metallipuhelimesta uusi versio – suurempi akku, näyttö ja tallennustila

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oppo R7s julkistetaan lokakuun puolenvälin jälkeen


  Kiinalainen laitevalmistaja Oppo lienee parhaiten tunnettu kääntyvällä kameralla varustetusta N-sarjan puhelimista ja todella ohuesta R5:stä. Tänä vuonna julkaistu Oppo R7 ei ollut aivan niin hoikka, mutta hyvin siro metallipuhelin silti. Kyseinen malli on myös saanut varsin tiheään tahtiin sisarpuhelimia, joista seuraava esitellään tässä kuussa.

  Oppo on ilmoittanut, että paranneltu R7s julkistetaan 18. lokakuuta Dubaissa. Luvassa pitäisi olla teknisesti Oppo R7:ää vastaava laite, mutta muutamilla avainparannuksilla. GSMArenan mukaan R7s kookkaamman akun, suuremman näytön ja tuplaten riittoisamman tallennustilan.

  [​IMG]
  Oppo R7


  Mielenkiintoisesti mainitut ominaisuudet kattavat useimmat R7:n ja R7 Plussan erot. Onkin jännittävää nähdä, millaiseksi R7s:n tarjonta asettuu suhteessa R7 Plussaan. Ennakko-odotusten mukaan R7s:n näyttö olisi 5,5-tuumainen, eli juuri R7:n ja R7 Plussan väliltä.

  Kolmen jo mainitun variantin lisäksi markkinoilla on nähty R7 Lite. Tuo halpamalli säilytti sekin useimmat R7:n tekniset ominaisuudet – ja kokoluokan – mutta pudotti muun muassa RAM-muistin määrää ja näytön tarkkuutta vaatimattomammaksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju