Operaattorit keskeyttivät Razrin myynnin vian vuoksi USA:ssa

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja Faltsu, 12/3/06.

 1. Faltsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/06
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Koodi:
  Cingular Wireless ja T-Mobile USA ovat väliaikaisesti lopettaneet Motorolan huippumalli Razrin myynnin. Puhelin saattaa sulkeutua itsestään tai olla ottamatta puheluja vastaan.
  
  Operaattorit ilmoittivat Razrin kaupan keskeyttämisestä perjantaina. Cingular lopetti Razr-kaupan maanantaina ja T-Mobile keskiviikkona.
  
  Molemmat operaattorit pyrkivät tuomaan mallin markkinoille ensi viikolla.
  
  Vika ilmenee siten, että puhelut saattavat katketa, kun simpukkakuorinen puhelin avataan.
  
  Valmistaja Motorolan mukaan vika koskee vain pientä osaa puhelimia eikä ongelmilla ole merkitystä yhtiön taloudelliseen tulokseen, Reuters kertoi.
  
  Motorolan tiedottajan mukaan vialliset puhelimet myytiin operaattoreille tammikuun 16. ja helmikuun 28. päivän välisenä aikana. Yhtiö ei kertonut, onko viallisia puhelimia kulkeutunut Yhdysvaltain ulkopuolelle.
  
  Motorola on löytänyt viallisen komponentin ja toimittaa jo korjattuja malleja markkinoille. Yhtiö odottaa tilanteen normalisoituvan ensi viikon aikana.
  
  Bear Stearnsin analyytikko Phil Cusick arvioi Cingularin ja T-Mobilen keräävän 10-15 prosenttia puhelinmyynnistään Razr-mallista. Viikko ilman Razria vaikuttanee maaliskuun myyntiin, hän sanoi.
  
  Lähde Digitoday
  http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=12&news_id=54272
   

Jaa tämä viestiketju