1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Operaattorin vaihto

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Tomcat, 17/5/08.

 1. Tomcat Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/02
  Viestit:
  186
  Tykkäykset:
  9
  Puhelinmalli:
  Nokia X 7
  Elisan kytkypuhelin sopimus päättyy ensikuussa ja olisi tarkoitus palata Saunalahdelle takaisin, täytyykö minun irtisanoa sopimus Elisan kanssa vai tekeekö sen uusi operaattori puolestani ? Nykyinen puhelimeni on N70 ja olisi tarkoitus pitää se edelleenkin itselläni vaikka sopimus Elisan kanssa päättyykin, kuinka on sen SIM-lukituksen kanssa kun vaihdan puhelimeen sitten aikanaan uuden operaattorin kortin ? Poistuuko lukitus kun Elisa on irtisanottu ja operaattorina aloittaa Saunalahti ?
   
 2. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4935
  Tykkäykset:
  24
  Kun sopimuksen määräaika loppuu, jatkuu sinulla yhä edelleen samansuuruinen puhepaketti, kuin määräaikaisuuden voimassaollessa oli. Puhelimen kk-maksu tietysti tippuu pois ja sopimus ei ole määräaikainen. Teet Saunalahden kanssa sopimuksen ja liittymä siirtyy sitten sinne haluamasi tyyppiseksi liittymäksi ja samalla entinen sopimus päättyy. Lukitus ei poistu puhelimesta itsestään, vaan se täytyy purkaa koodilla, jonka saat tilaamalla Elisan asiakaspalvelusta tai liikkeestä. Saunalahtihan toimii ilman lukituksen purkamistakin Elisan pakettikoneissa.
   
 3. Tomcat Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/02
  Viestit:
  186
  Tykkäykset:
  9
  Puhelinmalli:
  Nokia X 7
  Kiitos vastauksesta !
   

Jaa tämä viestiketju