Operaattorin uskottavuus

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja pilotti, 7/6/09.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. pilotti

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/09
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä se taitaa olla niin, että Sonera on häviämässä kilpailun kolmen operaattoreiden kesken tai on jo hävinnyt. Kuinkahan laaja on Soneran 3G:n 900MHz:n verkko? Tilannetta ei näy Soneran kuuluvuuskartalla, joka on jo muiden operattoreiden kuuluvuuskarttoihin verrattuna aika "kivikauden" tasolla. Kyllä tässä pikku hiljaa tulee sellainen tunne, että ruotsalaisten omistama Sonera ei halua kehittää Suomessa olevaa verkkoaan. Suomessa saatava voitto siirretään Ruotsiin, joilla kehitetään ja pidetään yllä ruotsalaisten televerkkoa.

  Samoin uskottavuus rapisee siinä, että syrjäkylien lankaliittymiä ollaan purkamassa, jolloin siellä asuvilla kännyttömillä henkilöillä saattaa loppua yhteydenpito Soneran vakuutteluista huolimatta. Ihmettelen kuinka vanhukset tai henkilöt, joilla teknisten laitteiden käsittely on vaikeaa, pystyvät soittamaan kännyköillä. Vaikka pöytämallisia GSM-puhelimia on tarjolla, niin monelle saattaa olla aikamoinen kynnyskysymys käyttää kännykkää.

  Sonera ei kiirehdi lankaliittymien korjauksia. Tästä oli esimakua jo viime kesänä, jolloin Pohjois-Savossa olevalla kylällä (muistaakseni Leppävirta tai Heinävesi) pidettiin myrskyn vaurioittamaa kaapelia vialla muistaakseni melkein kaksi viikkoa. Tästä oli juttua laajalevikkeisessä maakuntalehdessä. Muistaakseni juttua oli myös TV:n alueuutisissa. Taisipa viime vuonna olla samanlainen tapaus Lapissa, jossa kännykän tukiasema annettiin olla vialla pitkän aikaa.

  Kyllä nyt Soneran pitäisi aloittaa oman yrityskuvan kirkastamista, jotta ei jäisi jälkeen muista operaattoreista.

  Kuinka muilla keskustelijoilla on tilanne operaattorinne uskottavuuteen?
   
 2. gringo80

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/2/09
  Viestit:
  129
  Tykkäykset:
  0
  sonera on monikansallinen ja saa paremmat tuotot tiheemmin asutetuista maista, siksi esim ruotsiin kannattaa sijoittaa muttei välttämättä suomeen. siksi ei suomen näkökannasta kovinkaan uskottava.

  elisa ja dna panostavat kovasti suomen markkinoihin koska muuta vaihtoehtoa ei ole. Dna:lla hyvä maine asiakaspalveluissa ja elisalla (+ saunalahti)verkkoinfrassa.

  pohjois-suomessakin alkavat pitää soneraa epäuskottavana, kun elisa laajentaa ja kehittää verkkoaan. tälläinen käsitys mulle jäi kun keväällä siellä pidempään olin. Dna:han ei sielläpäin kyllä uskota, ehkä itä enemmän dna:n kannalla.
   
 3. Matta

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/07
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  0
  Tuota 3G/900-verkkokeskustelua on käyttä kautta rantain ketjussa tuolla. Kunnon lukuja ei vain kellään ole oikein esittää, vaan aika oletuspohjalta menee.

  Lankapuhelinverkon purkamiselle taas on on ihan oma ketjunsa

  Korjausaikojen suhteen olisi informatiivisempaa viitata k.o. uutisiin (jolloin aiheesta olisi myös enemmän keskusteltavaa).
   
 4. kimmo Vieras

  0   0   0

  Kuten Matta tuossa yläpuolella sanoi, näistä asioista on keskusteltu aiemmissa ketjuissa enkä ainakaan itse näe miksi tälle pitäisi vielä yksi perustaa.
  Pistetään lukkoon ja jatketaan noissa aikaisemmissa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju