Operaattorikohtainen BT (Jenkkilä iskee)

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja stack, 15/1/05.

 1. stack

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/03
  Viestit:
  436
  Tykkäykset:
  13
  Vaikka operaattorilukitut luurit ovatkin siellä arkipäivää, niin tällainen on jo aika hupaisaa..

  The suit, filed Thursday, alleges that Verizon Wireless disabled some Bluetooth features in Motorola's v710 phone. Bluetooth is a technology that allows a device to link wirelessly, usually within about 30 feet, to a variety of devices including phones, computers and headsets.
  ..

  Motorola defended the practice and said nobody ever said Bluetooth "would always be cost free." Verizon, on the other hand, pointed to the fact that you can still connect the phone via Bluetooth to a headset or computer - as long as you are using the Verizon network.


  http://www.betanews.com/article/Verizon_Users_Sue_Over_Phone_Features/1105719010
   
 2. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  Ei tässä mielestäni ole mitään hupaisaa, ihan asiaa. Eli ostat puhelimen missä mainostetaan että on bluetooth, kysyt vielä myyjältä että onko tässä bluetooth ja myyjä sanoo "kyllä vain, voit sillä kätevästi siirtää dataa". Homma vielä eteni niin että kun kukaan ei enään Verizonilta ostanut tuota v710 kun siinä ei ole bluetoothia vaikka niin luvataan, niin Verizon kertoi edustajien kautta että "motorolalla on siinä softabugi, ja kohta tulee päivitys" - ja yllätys yllätys kauppa kävi taas.

  Täyttää mielestäni aika selkeästi petoksen merkit, eli ei muuta kuin raastupaan. Mieti omalle kohdalle: maksat hunajaa Veho-liikkeessä uudesta Mersusta, ja kun tulet hakemaan uutta Mersua niin pihalla on Lada, jonka keulaan on teipattu tähti (autovertaukset sopii aina). Luulen että ottaisit myyjää nenästä kiinni, se mikä on luvattu pitää myös pitää.
   
 3. rasanttu

  rasanttu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2089
  Tykkäykset:
  12
  Kyllä petos tuossa näyttää täyttyvän. Motorola on sen kokoluokan peluri että operaattorit on aika kusessa sen kanssa.

  On mahdollista että Verizonilla kustaan parhaillaan housuun pelosta mikäli ovat antaneet ymmärtää vian olevan Motorolan softassa.
   
 4. Skopa Vieras

  0   0   0

  xxx

  Asianajajat hierovat taas kämmeniään...
   

Jaa tämä viestiketju