1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Operaattorien kosiminen käytävään piraattisotaan, vaikuttaako valintoihin?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja J.J-75, 27/5/11.

 1. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  http://www.mtv3.fi/uutiset/it.shtml/2011/05/1335734/pirate-bayn-kaytto-yritetaan-estaa

  Vain Elisaa koitetaan saada kosittua estämään pääsy Pirate Bayn sivuille, herää kysymys, miksi? Kuka on "maksanut" siitä, että Elisan nimi vedetään tähän touhuun mukaan? Kilpailevat firmatko? Miksi tuo kohdistetaan juuri Pirate Baylle, joka ei ole edes yksittäinen firma tai henkilö?

  Kukahan operaattori lähtee noin hulluun hommaan, sen jälkeen operaattorin vaihtaminen saattaa tulle monenki kohdalle kysymykseen periaatteen vuoksi. Elisalla pitäs olla henkilöitä, jotka asian käsittää, joten noin epätoivoseen yritykseen ei kannattaisi lähteä, ettei joudu aivan naurunalaiseksi myös Elisakin. Todennäköisesti tuossa käytettäisiin nimipalvelin estoa kuten jenkeissä, josta ei ole hyötyä ollenkaan periaatteessa, ehkä typerien jenkkien kohdalla lähinnä. Mafiaafirellähän selviää siitä pulmasta Firefoxia käyttäessä ja se on tiedossa jo 12 vuotiaallakin, edistyneemmille on anoproxyjä pilvin pimein...

  ”Jos lähetämme laittomasta levystä poistopyynnön Pirate Baylle, he pistävät sen etusivulle ja nauravat”, Kotilainen kertoo.

  ;)) TTVK sen sijaan on mokannut nyt todella pahasti. Neuvotelkaa, yrittäkää edes!

  Mutta vaikuttasko se valintoihin operaattorin suhteen, jos operaattori yrittäisi estää Pirate Bayn kaltaisiin paikkoihin pääsemistä jne.? Anna pirulle pikkusormi ja se vie koko käden, näinhän tässä poliisivaltiossa voi vielä käydä.
   
 2. Mash1 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  16/2/11
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Jäätävää sensuuria on jos Elisa tuohon hommaan lähtee. Ei tule siltä puljulta tähän osoitteeseen mitään joka sensuuria rupeaa harrastamaan. Ihan periaatteesta.
   
 3. Matta

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/07
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  0
  Tuskinpa tuo Elisan valinta on mitään muuta kuin "jostain pitää aloittaa" (tai ainakin tuo "kilpailijat kurmottaa"-heitto menee aika foliohattu-linjalle). Täytyy toivoa Elisalla on nyt kanttia viedä tämä loppuun saakka oikeusasteissa eikä vaan lähteä mukaan touhuun. Eikös TeliaSonera käynyt Ruotsissa vastaavasta oikeustaistelua?
   

Jaa tämä viestiketju