Operaattorien korvaukset?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja dons, 21/12/07.

 1. dons

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä ollut harvinaisen paljon ongelmia kytkypuhelimien kanssa. N91 on parasta aikaa huollossa 5 kertaa! Laite on vaihdettu jo kahdesti uuteen aina samat viat. Nyt aktiivi käytössä E90 joka kanssa ollut kerran huollossa ja taas pitäisi viedä! Kysyisinkin siis, onko kellään kokemuksia korvauksista Elisalta (maksan puhelimen käytöstä jota minulla ei ole). N91 on kuitenkin ollut huollossa yhteensä jo melkein 4kk.
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Korvaukset/hyvitykset ovat aina tapauskohtaisia, joten yhteyttä Elisaan asian tiimoilta. Elisa on kyllä ollut suhteellisen hyvä antamaan hyvityksiä, mutta kuten sanoin, tapauskohtaisesti edetään, ja mitään yleistä linjaa ei ole. (ainakaan ollut)
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ymmärsin kirjoituksestasi että sinulla on laiteongelmia, mutta jos verkko ei toimi ja et voi käyttää tilaamasi palvelua niin nykyisin on aika tarkkaan säädetty miten korvaukset menee.
  Toimimattomuus on eriasia kuin se että ei toimi kuin unelma. radioverkot on radioverkkoja.
  Jos ongelmat ovat laiteongelmia, niin sitten katse laitteen maahantuojaan/valmistajaan/myyjään. Jos olet kuluttaja-asiakas niin asiat on ohjeistettu aika hyvin. Jos pyynnöstä huolimatta et ole saanut lainalaitetta ja lainalaitteen hankkinnasta on syntynyt kuluja tai muuten virheen korjaamisesta on syntynyt kuluja kannattaa perustellulta osalta listata kulut ylös ja kysellä miten virheenkorjaava tahoa aikoo asiaan suhtautua.

  Mahdollisessa kytkykaupassa laitteen kk maksu ei ole tuotevirheen korjaamisesta aiheutunut kulu.
   

Jaa tämä viestiketju