Mobiili.fi Operaattori vahvisti: Samsung Galaxy S7 tulossa maaliskuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  China Mobile paljasti Samsung Galaxy S7:n julkaisuaikataulun.


  Samsung on tuoreen juorun mukaan julkaisemassa ensi kevään huippumallinsa, Galaxy S7:n, tuttuun tapaan maaliskuussa. Myös muita arvioita on viime kuukausina esitetty, mutta uusin raportti näyttäisi osoittavan, että uusi malli esitellään melko tarkalleen vuosi Galaxy S6:n esittelyn jälkeen.

  GforGames raportoi, kuinka huhut viime aikoina ovat puhuneet maaliskuussa tapahtuvan julkistuksen puolesta. Nyt samaan viittaa myös kiinalaisoperaattori China Mobilen julkaisema aikataulu. Sen mukaan Galaxy S7 tulee ensi vuoden kolmannen kuukauden aikana ja asettuu operaattorin taulukossa korkeimpaan, eli yli 3000 juanin (yli 423 euroa) hintaluokkaan.

  Galaxy S7:n huhutuista teknisistä ominaisuuksista GforGames mainitsee muun muassa magnesiumseoksesta valmistetun rungon ja järjestelmäpiiriksi joko Qualcommin Snapdragon 820:n tai Samsungin oman Exynos 8890:n. Lisäksi aiemmin on huhuttu, että Galaxy S7 olisi saamassa iPhone 6s:stä tutun paineentunnistavan kosketusnäytön.

  China Mobilen taulukko paljastaa myös muutamien muiden puhelinmallien, kuten Huawei P9:n julkaisuaikataulun. Taulukon mukaan Huawein tehomalli olisi myös tulossa maaliskuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju