Operaattoreiden roaming-hinnastojen päivitys

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Anonymous, 7/3/04.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Dna ei ole päivittänyt roaming-hinnastojaan yli kahteen vuoteen, eikä GPRS:n hinnoittelusta ole edelleenkään mitään tietoa. Dna:n "edullisuus" saa kyllä viimeisen niitin, kun ulkomaanreissulta tulee perässä odotettua suurempi lasku. Tässä asiassa laatuero RL:n ja Soneran hyväksi on kyllä melkoinen. Aika erikoista, että dna ei ole viitsinyt satsata tällaiseen perusasiaan, vaikka mainontaan ja avajaistarjouksiin ovat kyllä satsanneet. Ei kai hinnastojen päivitys nyt kovin suuria uhrauksia vaadi - edes rahallisesti? Roaming-operaattoreitakin on paljon vähemmän, joten luulisi päivityksenkin olevan vastaavasti helpompaa?

  Onko tietoa, päivittävätkö RL ja Sonera hinnastojaan heti, kun saavat tiedon muuttuneesta hinnoittelusta?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos ei ole ketään jolle homma kuuluu, niin ei oikein mitään tapahdu, ja on aika työlästä kenenkää sihteerin lähteä kyseleen verkko-operaattorilta / ulkolaiselta operaattorilta mitä maksaa, varsinkaan jos ei ole listoja missä yhteyshenkilöt / osastot ketkä asioista tietää.

  Tietenkin loppuasiakkaan on vielä vaikeampaa näitä selvittää ja tietenkin tulee mieleen että mihin väliin Finnet DNA haluaa profiloitua, onko jonnekkin puhtaiden palveluoperaatoreiden VM porukan välimaastoon?
   
 3. petepu

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/3/04
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  DNA:lla tuntuu olevan vähän pallo hukassa nykyisessä markkinatilanteessa. Uusia operaattoreita on tullut markkinoille, mutta jostain syystä ei DNA:n emoyhtiön verkkoon. Asiakaspalvelun ja laskutuksen sekoilut ovat päässeet Kuningaskuluttajaan ja DNA:n nettisivut ovat kuin tuulahdus menneeltä vuosikymmeneltä.
  Markkoinoille tullessaan "uudenlainen mobiilioperaattori" antoi ymmärtää olevansa innovatiivinen ja tekevänsä asiat eri tavalla kuin muut. Innovatiivisuutta ei paljoa ole näkynyt mutta tuo viimeksi mainittu taitaa valitettavasti pitää paikkansa..
   
 4. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  RL on kait ottanut ns. "easy-way", eli yhteistyö vodafonen kanssa ja 'kiinteät' hinnat ulkomaanpuheluille. Tosin vaan melkein aina on halvempi roamata jotain toista verkkoa ko. maassa kuin käyttää tuota vodafone-juttua.
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Radiolinjalla voit valita eurocall hinnoittelun tai tavallisen hinnoittelun. Radiolinjan ulkomaanhinnastot on päivitetty kiitettävästi.

  Dna ei todellakaan ole päivittänyt ulkomaanhinnastoja koskaan. Olen kirjoittanut jo aikaisemmin aiheesta artikkelin

  http://www.matkapuhelininfo.com/modules.php?name=News&file=article&sid=52

  Yritin saada dna:n päästä kiinni henkilön joka vastaa asiasta. Koskaan en saanut ketään kiinni. Myöskään Suomen 2G (nykyinen finnet verkot) eivät vastanneet kyselyihini. Meinasin tehdä asiasta kantelun kuluttajavalituslautakuntaan, mutta koska en ole enää dna:n asiakas, niin en jaksa kuluttaa turhaan voimavarojani.
   
 6. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Menevätkö Cubiolla ulkomailla vastaanotetut puhelut Cubion oman verkon kautta, jolloin vastaanottomaksu ei olisi sama kuin RL:n liittymällä. Vastaanottomaksunhan pitäisi olla sama kuin ulkomaanpuhelu kyseiseen maahan (+ mahdollinen ulkomaisen operaattorin veloittama ylimääräinen vastaanottomaksu). Muutenhan Cubion roaming-hintojen pitäisi olla samat kuin RL:n normaalihinnat.
   
 7. petepu

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/3/04
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Niinpä! Eipä paljoa enempää voisi turhauttaa. Yritin myös selvittää asiaa ennen ulkomaanmatkaani mutta vastausta en saanut. Dna:n aspa on lähinnä vitsi. Olen lähettänyt niinikään asiasta palautetta nettisivujen kautta ja jättänyt soittopyyntöjä asiasta jotain tietäville...turhaan.

  Pitäisköhän dna:lle lähettää linkki Soneran vastaavaan hinnastoon :)

  PS. Finnetin taantumukselliset johtajat voisivat opetella käyttämään nettiä ja vierailemaan tällä palstalla säännöllisesti niin tietäsivät mitä mieltä asiakkaat ovat.
   

Jaa tämä viestiketju