• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu OP3T 64GB Gunmetal

Tila
Ei auki vastauksille.

Aarr3

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
10.11.2012
Viestit
125
Reaktiopisteet
17
Puhelinmalli
Note 10+
Takuu
1.2.2019 asti
Kuitti
On
Väri
Gunmetal
Tallennustila
64
Kunto
Loistava
Vaihto
Ehkä iphone ei lumioita
Hintapyyntö
Vaihto
Sijainti
Kankaanpää
Toimitustavat
F2F
Myyjän nimi
Aarre
Myyjän sähköposti
aarre.pajamaki@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
yv
Elisalta haettu, kaikki mukaan mitä kuuluukin.
Pari suojaa tulossa kai joskus postiin, saa perästäpäin jos haluaa.
OP:n oma panssarilasi kiinni.
Panssarilasin nurkassa pari säröö (uus kiinan lasi paketissa)
 
Viimeksi muokattu:

Aarr3

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
10.11.2012
Viestit
125
Reaktiopisteet
17
Puhelinmalli
Note 10+
Nostellaa
 

Joooonas

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   1   0
Liittynyt
8.2.2012
Viestit
8
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
0508246474
Vaihdossa Iphone 6s plus 64GB ?
 

Joooonas

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   1   0
Liittynyt
8.2.2012
Viestit
8
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
0508246474
Millais ajattelit ?
Takuut?
Kunto?
Postitus tai sitten jos olet Turkuun päin tulossa niin f2f Takuuta ei ole, kunto uuttavastaava. Lasikalvo näytössä alusta saakka eikä missään kolhuja tai naarmuja.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom